free templates joomla

Consument Y schakelt een aankoopmakelaar in. Kort na de overdracht blijkt onder andere dat de verwarmingsketel geen aan- en afvoer heeft en dat er geen goede elektriciteitsvoorziening is. Is de aankoopmakelaar hier in gebreke?

Brazilianen zijn gék op Social Media en het kon dan ook eigenlijk niet anders dan dat zij het als eerste zouden bedenken: de Social Home Tour 2.0. Die maakt van een huis een thuis door er met hulp van een Facebook-link persoonlijke details van de bezoeker in aan te brengen, zoals foto’s en diens favoriete muziek.

Meer woonboerderijen verkocht

dinsdag 29 juli 2014 08:19

De markt voor woonboerderijen trekt licht aan. Het afgelopen jaar hebben NVM-makelaars 567 woonboerderijen verkocht tegenover 464 in het dezelfde periode in 2013. De gemiddelde transactieprijs lag in geheel 2013 op 401.000 euro, tegen 411.000 euro in het afgelopen halfjaar.

Het is goed dat er een podium is voor makelaars waar ze kunnen laten zien hoe innovatief ze bezig zijn. Rudy Uijtenhaak van Jaap.nl, site voor het huren en kopen van woningen, is duidelijk enthousiast over de Woningmakelaar van het Jaar-verkiezing. De jaarlijkse competitie voor makelaars is wat hem betreft een ‘must’. “Dit is een prijs die iedere makelaar zou moeten willen winnen.”

Het is nog steeds een moeilijke tijd voor nieuwbouwontwikkelaars - de aantrekkende woningmarkt ten spijt. Des te belangrijker voor makelaars om nieuwbouw goed in de etalage zetten. Funda is daarvoor een belangrijk kanaal. Rob de Heer, Channel Manager Nieuwbouw van Funda, geeft 10 tips voor optimale plaatsing.

Toen Cees Kooijman van Groenendael Makelaardij in de lokale supermarkt ontdekte dat er geadverteerd werd op de kassabon, zag hij zijn kans schoon: dat wilde hij ook. Sindsdien rollen er maandelijks wisselende woningen van hem uit de kassa.

Energieneutraal kopen, bouwen en renoveren staat centraal op de NulNu manifestatie die herfst 2014 in de regio Arnhem - Nijmegen plaatsvindt. Initiatiefnemer vereniging DNA in de Bouw organiseert de manifestatie in samenwerking met Stadsregio Arnhem Nijmegen, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en TU Delft.

De website waar vraag en aanbod bij elkaar komen wat betreft aanhuren van particulier en zakelijk vastgoed. Als makelaar, heeft u wel een huurder, maar niet het juiste aanbod of andersom? Plaats als kantoor uw aanbod wat aan te huren is voor uw collega makelaar of zoek via uw account naar aan te huren vastgoed voor uw huurder. Voor beheermaatschappijen is Aanhuurpartners.nl natuurlijk ook een extra mogelijkheid om leegstaand vastgoed te verhuren. Groeiende omzet gegarandeerd!

Lastige praktijkproblemen, wie kent ze niet? De Vastgoed-helpdesk geeft antwoord. Deze keer: hoe moet u ontbindende of opschortende voorwaarden formuleren? “Regel één is: formuleer de voorwaarden ondubbelzinning.”

Hoe zorg je dat je de komende jaren succesvol bent als nieuwbouwmakelaar? Nieuwbouw Nederland-directeur Arjan Veelers heeft een verleden als makelaar én ontwikkelaar en heeft een duidelijke visie hierop. “Het geheim is potentiële klanten vroegtijdig bij het project te betrekken en betrokken te houden.”

Pagina 1 van 102

DEZE MAAND IN VASTGOED

 • Deze maand in Vastgoed
  Deze maand in Vastgoed

  *Top 10 meest voorkomende bouwgebreken
  *Social Home Tour 2.0
  *Thema Franchiseformules
  *Hypotheekgijzelaars blokkeren doorstroming
  *Interview Theo Dorresteijn (Realworks)

  Kennismaken met Vastgoed? Neem nu een proefabonnement (3 nummers voor € 17,50 excl. BTW).

 

Meld u aan voor de Vastgoedactueel nieuwsbrief

Vastgoedactueel_nieuwsbrief1