Leaderbord

free templates joomla
vrijdag, 31 juli 2015 08:46

Ideeën opdoen voor een nieuw kantoorinterieur?

Geschreven door

Bent u opzoek naar inspiratie om uw kantoorpand in te richten? Er is iets nieuws op de markt om u hiermee te helpen: Kontor. 

donderdag, 30 juli 2015 08:37

Wederom forse stijging mobiel gebruik Facebook

Geschreven door

Facebook groeit nog altijd, het aantal maandelijkse actieve gebruikers het afgelopen kwartaal nam ten opzichte van vorig jaar met 17 procent toe naar 1,49 miljoen. Het aantal dagelijkse mobiele gebruikers steeg met 29 procent naar 844 miljoen. Dit meldt emerce.nl.

donderdag, 30 juli 2015 07:06

Maarten de Groof commissaris Vesteda

Geschreven door

De Buitengewone Vergadering van Participanten van Vesteda heeft op 30 juli ingestemd met de benoeming van de heer M.M. (Maarten) de Groof als lid en tevens beoogd voorzitter van het Supervisory Committee van Vesteda.

woensdag, 29 juli 2015 11:36

Maximale huurprijs mede bepaald door WOZ-waarde

Geschreven door

Vanaf 1 oktober telt de WOZ-waarde mee voor berekenen van de maximale huurprijs van een huurwoning. Huurders die al bijna maximaal betalen, doen er goed aan om de WOZ-waarde van hun woning op te vragen. Dit meldt Vastgoedmarkt.nl.

maandag, 27 juli 2015 11:20

Advocaat Spong komt Groningers te hulp

Geschreven door

Advocaat Gerard Spong staat de Groninger Bodem Beweging (GBB) bij in haar strijd tegen de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM). Dat meldt Vereniging Eigen Huis.

Rots-Vast, Domica en 123 Wonen zijn in de eerste helft van dit jaar de drie grootste verhuurmakelaars van Nederland. Dat blijkt uit de twee Top 25 lijsten van verhuurmakelaars die online huurplatform Pararius samenstelde voor Vastgoed.

dinsdag, 28 juli 2015 08:35

Een broodnodige courtageupdate

Geschreven door

De onrust rond de huurderscourtage houdt aan en makelaars verkeren in grote onzekerheid. Tijd voor een heldere update, en wel van de gerenommeerde, in huurrecht gespecialiseerde vastgoedadvocaat Huib Hielkema van Hielkema & co. 

dinsdag, 28 juli 2015 07:53

Studenten ondanks leenstelsel op kamers

Geschreven door

Nu de afschaffing van de basisbeurs een feit is geworden, zijn er veel berichten van studenten met zorgen over hun (financiële) toekomst. Kamernet, de grootste digitale marktplaats voor studentenkamers, besloot onderzoek te doen onder studenten over besparen, op kamers gaan en overige geldzaken. 

maandag, 27 juli 2015 13:13

'Nu hypotheekrenteaftrek versneld afbouwen'

Geschreven door

De Nederlandse huizenmarkt herstelt en dat is een prima moment om structurele zwaktes aan te pakken. Bijvoorbeeld door de hypotheekrenteaftrek versneld te beperken, stelt Hendrik Oude Nijhuis op z24.nl.

maandag, 27 juli 2015 12:52

Hypotheekrente harder gedaald dan spaarrente

Geschreven door

De hypotheekrente is het afgelopen jaar een stuk harder teruggezakt dan de spaarrente. Volgens maandag gepubliceerde cijfers van De Nederlandsche Bank liep de spaarrente in de twaalf maanden tot en met mei 0,3 procentpunt terug en de hypotheekrente met 0,6 procentpunt. Dit meldt ANP.

Pagina 1 van 141

DEZE MAAND IN VASTGOED

 • Deze maand in Vastgoed
  Deze maand in Vastgoed


  Special Verhuur 

  i.s.m. Kennispartner Pararius

  Wethouder Stedelijke Ontwikkeling Ronald Schneider, Rotterdam

  'Ons woonbeleid richt zich op de kansrijken'

  Kloof in Woningmarkt zoekt bruggenbouwers

  Wie springt er in het gat van middeldure huurwoningen?

  Top 25 Verhuurmakelaars

  Één lijst met overkoepelende franchiseorganisaties, en één lijst met individuele kantoren

Meld u aan voor de Vastgoedactueel nieuwsbrief

Vastgoedactueel_nieuwsbrief1