free templates joomla

Verduurzaming van vastgoed loont. Samenwerking tussen beleggers, huurders en aannemers werpt vruchten af. Niettemin kijken gebouweigenaren meer naar de kosten van verduurzaming dan naar het rendement.

Met de snelheid waarmee de moderne mens informatie consumeert, is ook de vraag naar B2B video enorm gestegen. Vastgoed voorziet ook voor de makelaar die zich wil verdiepen en bekwamen in zijn vakgebied, veel mogelijkheden voor B2B video. Vandaar dat Vastgoed een onderzoek start naar dit onderwerp.

 

Woningaanbod daalt twee keer sneller in stad

donderdag 23 oktober 2014 10:19

Vooral in de grote steden worden de laatste maanden meer huizen verkocht en daardoor slinkt het aanbod van te koop staande woningen in Amsterdam, Haarlem, Leiden, Zaanstad, Utrecht en andere grote steden relatief snel. Dit blijkt uit een analyse van ING.

De Nederlandse hypotheekmarkt stabiliseert, ondanks het feit dat meer consumenten achterlopen bij het betalen van hun hypotheek. Dat stelde kredietbeoordelaar Fitch maandag in een rapport over de Nederlandse woningmarkt.

Sinds vorige week is het Startersportaal in de lucht, zo las de redactie op BN De Stem. Via dit online informatiepunt voor starters op de Oosterhoutse woningmarkt, kunnen huurders en kopers zich laten informeren waardoor ze sneller de juiste keuze tussen een huur- en koopwoning kunnen maken. Het initiatief kwam voort uit het Bouwberaad, overleg tussen diverse (markt)partijen en de gemeente.

Huizennacht geen succes

zondag 19 oktober 2014 15:30

De resultaten van eerste Nationale Huizennacht 17 oktober zijn tegengevallen. Er waren wel veel potentiële kopers die een nachtje wilden slapen in het huis dat ze op het oog hadden, maar de verkopers lieten het massaal afweten.

Verwey Vastgoed is, naast Funk-e en de Nederlandse Energie Maatschappij, door de jury genomineerd voor de Rotterdamse Ondernemersprijs 2014. Dit jaar staat de prijs in het teken van ‘grensverleggend ondernemerschap’.


De aanloop naar de Woningmakelaar van het Jaar-verkiezing is in volle gang. Stemmen voor de Klantwaarde- en Aankoopmakelaar Award stromen binnen en de inschrijfperiode voor de Marketing-, New Talent- en Nieuwbouw Award is zelfs al gesloten. De uitreiking zal plaatsvinden op woensdagmiddag 26 november 2014 vanaf 14.30 uur in schouwburg Orpheus in Apeldoorn.

Veenendaal zet grootouders in als verkopers

donderdag 16 oktober 2014 09:07

Stichting Promotie Veenendaal lanceerde afgelopen maand de opmerkelijke marketingchampagne Terug naar Huis. De Stichting schakelt grootouders in om startende gezinnen (terug) naar de stad te krijgen. Met de nieuwbouwerbeurs in het vooruitzicht, is er voor opa's en oma's op 22 oktober een heuse verkooptraining georganiseerd.

Om de doorstroming op de huurwoningmarkt in Utrecht te bevorderen, wil D66 starters tijdelijke huurcontracten voor sociale huurwoningen geven en daarnaast in te zetten op de bouw van woningen in het middelhuursegment. Zo meldde DeStadUtrecht.nl gisteren. De oproep is een concretisering van de standpunten aangaande de woningmarkt en scheefhuurders in het verkiezingprogramma van de partij.

Pagina 1 van 108

DEZE MAAND IN VASTGOED

 • Deze maand in Vastgoed
  Deze maand in Vastgoed

  o.a.:

  Trendmeter 2014:

  consument en makelaar op een lijn?

  Interview Pieter van Duinen

  (Van Bruggen Adviesgroep)

Meld u aan voor de Vastgoedactueel nieuwsbrief

Vastgoedactueel_nieuwsbrief1