Actueel

Dossiers

 • Google gaat voor mobile-first: het is meedoen of afhaken!

  Google gaat naar een mobile-first index. Dit waren de woorden van Gary Illyes, webmaster trends analyst bij Google Zwitserland, op Pubcon 2016. Momenteel worden de mobiele rankings grotendeels bepaald vanuit de desktop-rankingsignalen. Dat willen ze nu dus gaan omdraaien: de signalen op de mobiele pagina’s gaan op diverse manieren leidend worden. Dit kan een flinke impact hebben op de manier hoe wij websites bouwen en aanbieden aan Google, meldt Marketingfacts.

 • RICS: eerste fulltime master opleiding voor jonge vastgoedprofessionals

  De internationale organisatie van vastgoedprofessionals RICS heeft voor het eerst een fulltime master opleiding geaccrediteerd. Dit is de master opleiding Facility and Real Estate Management van hogeschool Saxion in Deventer.

 • Ook huizen Utrecht nu duurder dan voor crisis

  Koopwoningen in de stad Utrecht waren in het derde kwartaal voor het eerst duurder dan voor de crisis. In Amsterdam is dit al drie kwartalen het geval. Dit meldt het CBS.

 • Drahgi
  ECB houdt vast aan beleid: 'Lage rentes werken'

  De Europese Centrale Bank (ECB) verandert voor de vijfde opeenvolgende keer niets aan haar beleid. De basisrente blijft op 0 procent en een abrupt einde van het opkopen van obligaties is 'onwaarschijnlijk'. 

Laatste editie

In deze editie:

GROOT KLANTONDERZOEK
Dit vinden zij van jouw verdienmodel

'EVEN ONLINE EEN WONING KOPEN'
Wat is de meerwaarde van de nieuwbouwmakelaar?

HIER AAN DE KUST
wordt niet gebouwd, tenzij...

DE NIEUWE STARTERSLENING
Is er nog wel genoeg draagvlak?

Nieuwsbrief