De Metropoolregio Amsterdam behoort tot de Europese top vijf van economisch sterke regio’s. De regio heeft de ambitie om naar de derde plaats te stijgen, na Londen en Parijs. In de MRA werken 32 gemeenten, de provincies Noord-Holland en Flevoland en de Stadsregio Amsterdam samen aan een krachtige economie, snellere verbindingen en voldoende ruimte voor wonen, werken en recreëren. De woningmarkt in de regio is aan snelle verandering onderhevig.

Locatie: 
Novotel Amsterdam City

Nederland telt bijna 400 gemeenten, die de komende tijd hard aan de slag moeten. Niet alleen om maatschappelijke opgaven als vergrijzing en krimp het hoofd te bieden, maar ook om een stevig duurzaamheidsbeleid op te stellen. Stevige vermindering van CO2-uitstoot en forse beperking van energieverbruik zijn noodzakelijk om Europese afspraken omtrent het beperken van klimaatverandering te behalen. 

Locatie: 
Gemeente Haarlemmermeer

Online de aandacht pakken, vasthouden en vervolgens overtuigen lukt pas als u weet hoe mensen kijken, lezen en klikken. Kruip in de huid van de online lezer.

Locatie: 
Leusden, Utrecht, Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam of Zwolle

Tijdens de training Facebook Marketing (beginners) leert u hoe andere makelaars Facebook succesvol inzetten als marketingkanaal en hoe u dit ook kunt doen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt duidelijk hoe u invulling geeft aan een sterke content kalender. Ook leert u hoe u uw pagina en berichten op Facebook mooi vormgeeft en effectief lokaal (betaald) kunt promoten onder uw doelgroep. De training wordt specifiek afgestemd op de makelaardij. 

Locatie: 
Amsterdam

Tijdens de training Facebook Marketing (gevorderd) leert u hoe u Facebook nog effectiever inzet als marketingkanaal voor het sneller verkopen van aanbod en het vergroten van de woningenportefeuille met behulp van o.a. remarketing en Lead Ads. Daarnaast leert u werken met de beste zakelijke tools van Facebook zoals Advertentiebeheer, Bedrijfsmanager en de Facebook-pixel voor uw website. Na deze training weet u zeker dat uw kantoor Facebook optimaal inzet!

Locatie: 
Eindhoven

Tijdens de training 'Tech voor woningmakelaars' wordt u bijgepraat over alle relevante ontwikkelingen en trends op het gebied van technologie en de wijze waarop deze wordt toegepast. Daarnaast gaat u, samen met collega's, aan de slag om nieuwe toepassingen te bedenken die u met deze nieuwe technologieën kunt toepassen in de praktijk. Met de training geven we u de inspiratie en energie om direct met de vergaarde kennis aan de slag te gaan.

Meer informatie

Locatie: 
Amsterdam

Tijdens de training Instagram Marketing leert u de ins en outs van Instagram. U ontdekt hoe u uw doelgroep vindt, hoe u nieuwe volgers krijgt en hoe u een community opbouwt. U leert hoe andere makelaars Instagram succesvol inzetten als marketingkanaal en hoe u dit ook kunt doen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt het duidelijk hoe u invulling geeft aan een sterke content kalender. Ook leert u hoe u een privé profiel omzet naar een zakelijk profiel en berichten op Instagram mooi vormgeeft en effectief lokaal (betaald) kunt promoten onder uw doelgroep.

Locatie: 
Arnhem