In het derde debat van deze reeks, georganiseerd door Architectuurcentrum Amsterdam, kijken ze niet alleen naar hoogbouw, verlaten ze de Sluisbuurt en steken ze over naar de Noordelijke IJ-oever.

Locatie: 
OBA Theater, Amsterdam

Tijdens de training Facebook Marketing (beginners) leert u hoe andere makelaars Facebook succesvol inzetten als marketingkanaal en hoe u dit ook kunt doen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt duidelijk hoe u invulling geeft aan een sterke content kalender. Ook leert u hoe u uw pagina en berichten op Facebook mooi vormgeeft en effectief lokaal (betaald) kunt promoten onder uw doelgroep. De training wordt specifiek afgestemd op de makelaardij. 

Locatie: 
Amsterdam

Tijdens de training Facebook Marketing (gevorderd) leert u hoe u Facebook nog effectiever inzet als marketingkanaal voor het sneller verkopen van aanbod en het vergroten van de woningenportefeuille met behulp van o.a. remarketing en Lead Ads. Daarnaast leert u werken met de beste zakelijke tools van Facebook zoals Advertentiebeheer, Bedrijfsmanager en de Facebook-pixel voor uw website. Na deze training weet u zeker dat uw kantoor Facebook optimaal inzet!

Locatie: 
Eindhoven

Op het congres Toekomstbestendig wonen voor senioren staat naast zorgvastgoed vooral ook de tachtig procent van de senioren die niet naar een zorginstelling gaan, maar ‘Zelfstandig thuis blijven wonen’ centraal. Wat weten we van hun kansen op de woningmarkt? Welke geschikte woningen worden er voor hen, waar en in welke prijsklassen ontwikkeld? Welke obstakels en regels zijn er? Hoe wordt dit vastgoed gefinancierd? Zijn er woningen voor senioren herkenbaar en betaalbaar?

Locatie: 
Congrescentrum Van der Valk Hotel, Utrecht

Frankwatching organiseert dit jaar weer een nieuwe editie van het Frankwatching Social Messaging Event. It’s all about WhatsApp, Facebook Messenger & chatbots for business!

Connect

Social Messaging is een must voor iedereen die nu én in de toekomst meer wil weten over of meer wil doen met messengers for business. De 2016-editie van dit event is door de bezoekers met een 8.0 beoordeeld.

Locatie: 
Jaarbeurs Utrecht

Tijdens de training Instagram Marketing leert u de ins en outs van Instagram. U ontdekt hoe u uw doelgroep vindt, hoe u nieuwe volgers krijgt en hoe u een community opbouwt. U leert hoe andere makelaars Instagram succesvol inzetten als marketingkanaal en hoe u dit ook kunt doen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt het duidelijk hoe u invulling geeft aan een sterke content kalender. Ook leert u hoe u een privé profiel omzet naar een zakelijk profiel en berichten op Instagram mooi vormgeeft en effectief lokaal (betaald) kunt promoten onder uw doelgroep.

Locatie: 
Arnhem

De woningmarkt heeft zich in sommige delen van het land volledig hersteld, terwijl andere delen nog met de naweeën van de crisis te maken hebben. De grote vraag is echter of na een aantal beperkende beleidsmaatregelen dit herstel in 2017 en in de jaren daarna doorzet of dat de opleving van korte duur is geweest.

Locatie: 
Landgoed Zonheuvel, Doorn

Het is belangrijk dat een makelaar verbinding maakt met zijn klant. Tijdens de training: ‘de psychologie achter vastgoedadvisering’ gaan de deelnemers op zoek naar klanttypes. Hoe herkent u de rationele en irrationale voorkeuren van de klant? Welke vraagtechnieken gebruikt u juist wel en welke juist niet? Op welke wijze pareert u eventuele bezwaren? Hoe pareert u de kortingsvraag?

Locatie: 
Amsterdam

Op woensdag 1 november 2017 organiseert SPRYG Real Estate Academy de strategiedag Zorgvastgoed 2017. Tijdens deze studiedag worden onder leiding van dagvoorzitter Jeroen Hermus, concrete tools en oplossingen aangedragen voor het toekomstbestendig maken van het zorgvastgoedbeleid.

Enkele highlights

• Zorg en vastgoed anno 2017; actuele trends
• Samenwerking zorginstellingen & woningcorporaties
• Gedeeltelijk leegstandsbeheer
• Zorgvastgoed als investering
• Cases en visies: Carante Groep en Woonzorg Nederland

Locatie: 
New Babylon, Den Haag

Een gezonde woning is een goed geventileerde woning. In een woning met genoeg ventilatie slaap je beter, ben je minder vaak ziek en ben je productiever. Aandacht voor binnenlucht in de woning is broodnodig. Want de kwaliteit van de lucht in een  woning is veel slechter dan we denken. Op 2 november organiseren Lente-akkoord, VLA en ISSO daarom gezamenlijk de Dag van de Binnenlucht.

Locatie: 
Den Bosch

Pagina's