Tijdens de training Facebook Marketing worden alle aspecten en bouwstenen van een succesvolle Facebook-strategie behandeld. Na afloop bent u volledig op de hoogte van alle zakelijke mogelijkheden en kunt u Facebook direct effectiever inzetten voor uw organisatie. De training wordt specifiek afgestemd op makelaars.

Locatie: 
Arnhem

Brabant is als derde 'economisch kerngebied van nationale betekenis' erkend. Dit biedt kansen voor nog meer groei en vastgoedontwikkelingen.

Locatie: 
Brabanthallen Den Bosch

De huurmarkt is in ontwikkeling. De problematiek van de woningaanbieders is hierdoor veranderd. Woningbeleggers willen graag investeren in middenhuurwoningen – voor het eerst sinds decennia – maar stuiten op een veel te gering aanbod. Hoe kan dat vele beleggingsgeld worden geactiveerd? Deze middag wordt besteed aan discussie rondom de verschillende mogelijkheden ten aanzien van de huurmarkt.

Locatie: 
Novotel, Amsterdam

Op donderdag 18 mei 2017 organiseert de NEPROM, samen met diverse partners, de zesde editie van de Dag van de Projectontwikkeling (DVDP) in Congrescentrum 1931 in Den Bosch.

Locatie: 
Congrescentrum 1931 Den Bosch

Door de komst van het Fonds Duurzaam Funderingsherstel kunnen gedupeerde eigenaren in een aantal gemeentes vanaf 2017 financieel geholpen worden. Dit vereist meer kennis bij de diverse betrokkenen over de funderingsproblematiek die zich voordoet bij houten paalfunderingen, met name bij woningen.

Locatie: 
Delft

De vastgoedmarkt is, zeker nu de markt aantrekt, sterk in ontwikkeling. Hoe onderscheidt u uzelf en uw organisatie? En hoe geeft u uw potentiële klant die toegevoegde waarde die erin resulteert dat deze zaken met u gaat doen? Vastgoed helpt u graag bij deze vraagstukken middels de training sales voor makelaars.

Locatie: 
Amsterdam

Een actuele, beknopte vastgoedupdate over een van de grootste stedelijke netwerken en innovatieve hotspots van Nederland. Dat is wat u op deze donderdagmiddag van Spryg kunt verwachten.

Locatie: 
Arnhem