Op deze 25e editie van Den Haag Vastgoed presenteren wethouder Boudewijn Revis en DSO-directeur Henk Harms de Haagse vastgoedvisie, ambities en plannen. Daarbij kijken we naar actuele marktontwikkelingen en de nieuwste plannen en projecten.

Locatie: 
Caballero Fabriek, Den Haag

Building Holland is hét 3-daagse innovatie event voor de bouw- installatie- en vastgoedsector. 

Locatie: 
RAI Amsterdam

De woonopgave en de energietransitie maakt binnenstedelijke verdichting noodzakelijk. Waar liggen de kansen en aandachtspunten voor u als ontwikkelaar of investeerder? Deze dag besluit met een excursie door gebiedsontwikkeling Nieuw Delft.

Locatie: 
Theater De Veste, Delft

Deze cursus betreft de verplichte dag voor gecertificeerd makelaars Wonen, BV en LV (VastgoedCert) en geregistreerd taxateurs Wonen, BV en LV (NRVT) en bestaat uit 2 dagdelen.

Locatie: 
Diverse locaties

Op donderdag 16 mei 2019 organiseert de NEPROM, samen met diverse partners, de achtste editie van de Dag van de Projectontwikkeling (DVDP) in Congrescentrum 1931 in Den Bosch.

Locatie: 
Congrescentrum 1931, Den Bosch

Technologie op basis van blockchaintechnieken gaat een belangrijke rol spelen in uw dagelijkse adviespraktijk. HypoVak neemt u op dinsdag 28 mei mee in de wereld die uw business nu al sneller, veiliger en transparanter maakt.

Locatie: 
NBC Nieuwegein