Op deze conferentie voor taxateurs, beleggers en andere vastgoedprofessionals staat de volgende vraag centraal: 'Wat is de toegevoegde waarde van verduurzaming en circulaire gebouwen en wat betekent dit voor de waardering van circulaire investeringen?'

Locatie: 
Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

In Nederland zijn ruim een miljoen duurhuurders een groot deel van hun inkomen kwijt aan huurlasten. Voor een koopwoning komen zij niet in aanmerking. Het is een vicieuze cirkel waar duurhuurders moeilijk uit komen. Om dit te bespreken organiseert BLG Wonen op 23 mei het WoonDebat in Amsterdam. 

Locatie: 
Pakhuis de Zwijger in Amsterdam

‘Theaterdocumentaire’ van Amsterdams Allooi, volgens een beproefde formule waarbij verhalen, anekdotes, gedichten en scherpe dialogen worden afgewisseld met toepasselijke kleinkunstliedjes. Thema: wonen en de woningmarkt.

Locatie: 
De Nieuwe HKL, Amsterdam

Technologie op basis van blockchaintechnieken gaat een belangrijke rol spelen in uw dagelijkse adviespraktijk. HypoVak neemt u op dinsdag 28 mei mee in de wereld die uw business nu al sneller, veiliger en transparanter maakt.

Locatie: 
NBC Nieuwegein

PROVADA is de grootste vastgoedbeurs in Nederland waar jaarlijks meer dan 25.000 professionals elkaar ontmoeten en/of deelnemen aan het inhoudelijke programma.

Locatie: 
RAI Amsterdam

Een must voor makelaars en taxateurs van de toekomst. De Themadag Wonen 2019 van de Academie voor Vastgoed staat in het teken van het verhogen van uw aanbod.

Locatie: 
Slot Zeist

Het Nederlands Vastgoed Congres (NeVaCon) is hét vastgoedevent waar alles draait om kennis delen, inspiratie en netwerken.

Locatie: 
De Loods, Hart van Holland, Nijkerk