Inman Connect 2018

Vastgoed presenteert ook dit jaar weer de Inman Connect in New York. Adviesbureau Kofflard Resultants en vastgoedmarketingbureau Fundament All Media hebben rondom het grootste makelaardijcongres ter wereld een waardevolle reis georganiseerd, gericht op de praktijk van úw kantoor. “Woningmakelaars die willen weten wat er morgen speelt en wat zij daarmee moeten in hun onderneming, gaan mee naar de Inman Connect.”

Data-driven vastgoedmarketeer en ondernemer Boris Geheniau gaat al acht jaar naar de de Inman Connect in New York. Sinds twee jaar nemen hij en trainer-adviseur Frans Kofflard makelaars en projectontwikkelaars mee op een door hen uitgekiende reis naar dit meeslepende makelaardijcongres. “Dit is het evenement waar de grootste en belangrijkste innovaties in relatie tot vastgoed, internet en tech ten tonele worden gevoerd. Je leert van de ervaringen van uiterst succesvolle mensen in het vak en krijgt onbetaalbare inzichten op van sprekers van buiten het vastgoed. Mensen die online ongekende successen hebben gerealiseerd en als geen ander weten hoe de digitale wereld de nabije toekomst van vastgoed en wonen zullen veranderen.”  

Vastgoed organiseert in samenwerking met Resultants en Fundament All Media in het voorjaar van 2018 de eendaagse training ‘Be relentlessly helpfull: haal alles uit uw klantenbestand’. Deelnemers die zich via Vastgoed aanmelden voor de reis naar Inman Connect, mogen deze training gratis bijwonen.

Wat kunt u verder verwachten van deze reis/training?

√ Internationale topsprekers              
√ Marcom, tech en innovatie                                    
√ Exclusieve presentaties in Holland Home             
√ Intensieve begeleiding                                           
√ Kick-off meeting voor vertrek
√ Recap maand na thuiskomst
√ Plan van aanpak en implementatie-advies op maat

Kosten: €1495,- (hotel, vlucht en verblijf op eigen kosten)

Schijf u nu hier in! 

Voor meer informatie over deze waardevolle reis, klikt u hier.

 

Voeg dit evenement toe aan mijn agenda