NeVaCon (Nederlands Vastgoed Congres) 'op het juiste spoor'

Na enkele lastige jaren zit de woningmarkt weer 'op het juiste spoor'. Dat merken makelaars en taxateurs als geen ander! Consument en ondernemer hebben er weer vertrouwen in, het optimisme is terug. Dit betekent niet dat de makelaar en taxateur alle uit de crisis verworven innovatiekennis - om zich te onderscheiden in de markt - overboord kunnen gooien. Nu stilzitten is geen optie.

Uitdagingen

Er zijn voldoende uitdagingen op de vastgoedmarkt die de makelaar/taxateur uitdagen te blijven innoveren in hun vak; transformatie, vraaggestuurde nieuwbouw, verdergaande digitalisering, duurzaam vastgoedaanbod etc. Er staan innovaties op stapel die de vastgoedwereld stevig gaan veranderen.

Dit jaar wordt er officieel afscheid genomen van Ed Hamming als voorzitter van VBO Makelaar. De kersverse nieuwe voorzitter stelt zich 19 mei in de Rijtuigenloods in Amersfoort aan u voor.

Deelnemen

Deelname is gratis. Aanmelden is wel vereist. Om u aan te melden en voor meer informatie over het congres kunt u terecht op www.nevacon.nl.

Datum: vrijdag 19 mei 2017
Locatie: De Rijtuigenloods, Piet Mondriaanplein 61, Amersfoort
Instaptijd: 09:00 uur: Inloop (VBO-leden)
                     10:00 uur: ALV (VBO-leden)
                     12:00 uur: Congres (Allen)

Programma

Voeg dit evenement toe aan mijn agenda