Datum en locatie

Al maanden worden stemmen verzameld en businesscases ingediend. Allemaal met één doel: tijdens de vijfde uitreiking van de Woningmakelaar van het Jaar een prijs in de wacht slepen. De bewuste avond krijgt vorm. Officieel kunnen we nu datum en locatie bekend maken.

Datum

Strijdt u om een van de prijzen, of wordt u graag geïnspireerd door vooraanstaande vakgenoten? Reserveer dan de avond van donderdag 24 november 2016 in je agenda. Van 19.30 uur tot 23.15 uur is deze jubileumavond gevuld met netwerkmogelijkheden, inspirerende pitches door collega makelaars, kritische vragen van een vakjury, humor, spannende onthullingsmomenten en een ontladend feest. Omdat de verkiezing vijf jaar bestaat, pakken we het dit jaar nog feestelijker aan!

Locatie

De uitreiking wordt dit jaar gehouden in Het Oude Magazijn in Amersfoort. Het Oude Magazijn is een van de oudste panden van de Wagenwerkplaats, een monumentaal spoorcomplex in Amersfoort. Vanaf 1904 werd er materiaal opgeslagen voor het herstellen en verbouwen van de goederenwagons van de Hollandsche IJzeren Spoorweg-Maatschappij (HIJSM). Het pand is ontworpen door Dirk Margadant, de huisarchitect van de HIJSM. Ook de stations Den Haag Holland Spoor en Haarlem zijn van zijn hand. Opvallend is het sheddak, dat van de zijkant op een zaag lijkt. Het is voorzien van ramen die zo gepositioneerd zijn dat de lichtinval heel de dag gelijk is. Voordat de tl-buis werd uitgevonden, was dit dé manier om grote fabriekspanden en magazijnen van voldoende daglicht te voorzien. In 2000 verloor de Wagenwerkplaats en dus ook Het Oude Magazijn haar spoorfunctie. Na enkele jaren leegstand is het terrein nu weer in gebruik. Er is een combinatie te vinden van bedrijvigheid, kunst, historie, cultuur en horeca.

Adres Het Oude Magazijn
Terrein 'de Wagenwerkplaats
Soesterweg 310F
3812 BH  Amersfoort

Parkeren
Op het terrein De Wagenwerkplaats zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Tijdens het evenement zullen parkeerplaatsen duidelijk met borden worden aangegeven.
Er is tevens een laadpaal voor elektrische auto's.