Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Actualiteitendag VastgoedCert (virtueel)

april 23 @ 00:00 - mei 27 @ 00:00

€299

Verplichte dag, maar dan online. Informatieve virtuele dag waarbij u interactieve webinars, praktijkopdrachten en het lezen van de theorie met elkaar afwisselt.
Data: 23 april, 7 mei, 12 mei, 27 mei
Studiepunten: 6
Goedgekeurd voor: VastgoedCert (Wonen, BV & LV), RICS, NRVT WOZ), Vastgoedpro

Net als voorgaande jaren dient u voor VastgoedCert 12 studiepunten te behalen. Dit doet u door een verplichte cursusdag te volgen + een facultatieve dag naar keuze. De verplichte dag, de Actualiteitendag VastgoedCert 2020, bieden wij tijdelijk virtueel aan i.v.m de maatregelen omtrent het coronavirus.

Voor iedereen geldt het advies om thuis te werken waar dit mogelijk is. KPE biedt daarom tijdens deze bijzondere tijden haar opleidingen virtueel aan. Zo kunt u comfortabel en veilig vanuit huis toch voldoen aan de eisen van VastgoedCert en NRVT. Staat u ingeschreven in één of meer van de kamers Wonen, BV of LV van VastgoedCert? Dan is deze dag voor u de oplossing.

Hoe ziet uw virtuele programma er uit?
Het programma voor VastgoedCert bestaat uit één dag waarin verschillende onderwerpen worden behandeld:
• Inmeten gebruiksoppervlakte (de in 2019 vernieuwde branchebrede meetinstructie / NEN 2580) inclusief juridische implicaties;
• Gebruik (elektronische) databases (zoals het Kadaster);
• Bodem- en funderingsproblematiek (met regionale invulling);
• Toepassing Wwft in de dagelijkse praktijk van de makelaar;
• Toepassing en gebruik Broker’s Opinion of Value (BOV) / Waardeadvies.

Gedurende de dag wisselt u af tussen interactieve webinars, het maken van praktijkopdrachten, het nalezen van enige theorie of het bekijken van achtergronden in onze informatieve video’s. Deze training wordt gedurende de dag begeleidt door minimaal twee docenten.

Prijs: €299,- excl. BTW
Duur: 6 uur
Goedgekeurd voor:
VastgoedCert (Wonen, BV & LV), RICS, NRVT WOZ), Vastgoedpro

Meer weten of inschrijven? Klik hier voor meer informatie en om u in te schrijven. U kunt ook telefonisch contact opnemen met een studieadviseur van KPE Vastgoed door te bellen naar (085) 016 04 78.

Geïnteresseerd in meer virtuele opleidingen? Lees hier het speciale aanbod

Over KPE Vastgoed 

Voor alle makelaars en taxateurs die hun eigen ontwikkeling voorop stellen.

KPE Vastgoed is hét opleidingsinstituut in Nederland dat beschikt over de unieke combinatie van vakinhoudelijke kennis, onderwijskundige kennis, inzicht in de wensen en behoeften van de doelgroep en een uitstekende verbinding met de vastgoedsector.

Met dit alles onder één dak is KPE in staat om op een flexibele en praktijkgerichte wijze interventies zoals (verplichte) cursusdagen, masterclasses, trainingen en coachingstrajecten te ontwikkelen voor organisaties en individuele professionals binnen de vastgoedsector.

W: www.kpe.nl/vastgoed
T: (085) 016 04 78
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/531712

Locatie

Diverse data
Nederland + Google Maps