Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Virtueel – Verplichte opleiding NRVT Wonen

6 juli 2020 @ 00:00 - 1 oktober 2020 @ 00:00

€1150

Voor NRVT kamer Wonen geldt dit jaar een (virtueel) opleidingsprogramma met een omvang van 30 verplichte studiepunten. KPE heeft een opleidingsprogramma opgesteld waarbij u slechts drie interactieve, praktijkgerichte cursusdagen virtueel volgt. Deze dagen worden omlijst met praktijkopdrachten welke u thuis of op kantoor voorbereidt. U rondt de opleiding af met een examen bij SVMNIVO. 

Vanaf begin 2021 gaat u het nieuwe model taxatierapport gebruiken. Omdat er in het nieuwe model veel veranderd – zowel qua structuur als qua inhoud – is door de toezichthouders een uitgebreid opleidingsprogramma verplicht gesteld. Dit virtuele opleidingsprogramma van KPE Vastgoed is goed voor een totale studiebelasting van 30 uur en brengt u volledig op de hoogte van het nieuwe model taxatierapport. Ook bereidt dit programma u voor op het verplichte examen voor woningtaxateurs.

Verder zal de focus liggen op het vergroten van uw praktische kennis en vaardigheden op het gebied van bouwkunde en energetica. De nieuwe EVS 2020 zal ook worden behandeld net als de actualiteiten op het gebied van erfpacht en appartementsrechten.

Door KPE’s samenwerking met het Hoger Technisch Instituut (HTI) uit Amsterdam ontvangt u na afloop van deze opleiding het certificaat “Bouwkundig keurder wonen A”, wat de basis is voor de opleiding bouwkundig keurder. Daarnaast wordt u kosteloos opgenomen in het register van HTI (registratie t.w.v. € 159,-). 

Benodigdheden om deel te nemen aan deze virtuele cursusdag
U heeft een computer of laptop met een goed werkende microfoon en een ingebouwde camera of webcam nodig. We adviseren u daarnaast een extra (computer)scherm of tablet te gebruiken zodat u daar de opdrachten op kunt openen.

Technische ondersteuning: Voor aanvang van een virtuele cursusdag kunt u telefonisch contact met KPE opnemen voor eventuele technische ondersteuning bij het inloggen en het openen van Zoom (het programma waarmee u webinars volgt).

Interactiviteit van de virtuele cursusdagen
Deze virtuele cursusdagen worden ingevuld met korte live webinars en praktijkgerichte opdrachten. Het kan voorkomen dat u virtueel met een groepje aan een opdracht gaat werken. U komt dus regelmatig in contact met vakcollega’s en de docenten! 

Aanwezigheidsplicht bij een virtuele cursusdag
Er is een aanwezigheidsplicht. Uw aanwezigheid wordt op de cursusdag zelf geregistreerd door de docent en uw actieve deelname wordt geregistreerd op basis van de door u gemaakte en geüploade opdrachten tijdens de virtuele training. De werkwijze wordt aan het begin van een cursusdag verder toegelicht.

Studiebelasting
30 studie-uren en studiepunten voor Vastgoedpro. Daarnaast behaalt u 6-studiepunten voor VastgoedCert Wonen en 30-studiepunten voor RICS en NRVT Wonen.

 Investering
€ 1.150 excl. BTW

Voordelen van een virtuele cursusdag

  • Geen reistijd en reiskosten
  • Meerdere docenten aanwezig die hun expertise delen
  • Mogelijkheid om live en achteraf vragen te stellen of achtergrondinformatie te raadplegen
  • Interactie met vakcollega’s en docenten blijft mogelijk
  • Grote afwisseling tussen live webinars, actieve (groeps)opdrachten en zelfstudie

W: www.kpe.nl/vastgoed
T: (085) 016 04 78
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/531712

Gegevens

Begin:
6 juli 2020 @ 00:00
Einde:
1 oktober 2020 @ 00:00
Kosten:
€1150
Site:
https://kpe.opleidingsportaal.nl/aanbod/details?categorieId=5406&categorie=KPE+Virtueel&soortcode=VG20004&opleidingssoortId=53838

Organisator

KPE
Telefoon:
0850160478
Site:
www.kpe.nl/vastgoed

Locatie

Diverse data
Nederland + Google Maps