Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

juli 2020

Virtueel – Verplichte opleiding NRVT Wonen

juli 6 @ 00:00 - oktober 1 @ 00:00
Diverse data Nederland + Google Maps
€1150

Voor NRVT kamer Wonen geldt dit jaar een (virtueel) opleidingsprogramma met een omvang van 30 verplichte studiepunten. KPE heeft een opleidingsprogramma opgesteld waarbij u slechts drie interactieve, praktijkgerichte cursusdagen virtueel volgt. Deze dagen worden omlijst met praktijkopdrachten welke u thuis of op kantoor voorbereidt. U rondt de opleiding af met een examen bij SVMNIVO.

Meer weten »

Virtueel – Actualiteitendag VastgoedCert 2020

juli 7 @ 00:00 - oktober 12 @ 00:00
Diverse data Nederland + Google Maps
€299

Informatieve virtuele dag van VastgoedCert waarbij u interactieve webinars, praktijkopdrachten en het lezen van de theorie met elkaar afwisselt

Meer weten »

september 2020

Woningbouw Regio Amsterdam 2020

september 8

De woningnood in Metropoolregio Amsterdam (MRA) is hoog. Tot 2040 moeten er ruim 200.000 woningen bij. Van de vorige crisis hebben we geleerd dat we ook tijdens een recessie moeten doorbouwen en blijven ontwikkelen. Welke invloed hebben de huidige ontwikkelingen, zoals COVID-19, PFAS, Stikstof en de verduurzaming, op de Woonagenda Noord-Holland? Wat zijn de effecten op de gemeentevisies en de Regionale Aanpak Woningbouwopgave? Op 8 september gaan de belangrijkste gemeenten, corporaties, ontwikkelaars en investeerders in gesprek. Hoe kunnen we in…

Meer weten »

Brabant Vastgoed 2020

september 9

De COVID19-piek lijkt in Brabant achter ons te liggen. Wat zijn de effecten van deze crisis op de Brabantse vastgoedmarkt? In 1 middag presenteren de bestuurders, ontwikkelaars en investeerders hun plannen, ambities en visies. We kijken naar de woningmarkt, kantoren en smart districts. Want er blijft een tekort aan betaalbare huur- en koopwoningen en ook op de kantorenmarkt kan nog een flinke slag gemaakt worden. Er woedt een flinke strijd om goed bereikbare locaties, voor zowel auto als OV. Dit…

Meer weten »

Den Haag Vastgoed 2020

september 17 @ 12:30 - 18:00
Pathé Buitenhof, Den Haag

Hét vastgoedevent voor Haagse vastgoedbeslissers. In 1 middag presenteren gemeente en marktpartijen actuele marktontwikkelingen en plannen in Den Haag.

Meer weten »

Virtueel – Actualiteiten Publiekrecht (Kunnen we nog bouwen?)

september 18 @ 00:00 - november 19 @ 00:00
Diverse data Nederland + Google Maps
€299

Tijdens deze volledig virtuele cursusdag wordt al voorzichtig vooruitgekeken naar de operationele invoering van de Omgevingswet in 2021.

We staan tijdens deze virtuele cursusdag stil bij vragen als:
- Wat is de actuele stand van zaken met betrekking tot PAS (stikstofproblematiek) en PFAS?
- Welke wetgeving is van kracht en welke verschillen spelen er in de verschillende regio’s?
- Kunnen we nog bouwen en wat betekenen deze ontwikkelingen voor de makelaar en taxateur?
- Hoe verwerkt u eventuele vraagstukken in de waardering of in uw aanbod?
- Wat betekent de Aanvullingswet grondeigendom voor eigenaren en voor u als adviseur?

Meer weten »

Week van de Starter

september 27 @ 08:00 - oktober 3 @ 17:00
starterslening

In de week van 27 september tot en met 3 oktober organiseert het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties samen met woonpartijen de Week van de Starter. Het doel is de positie van starters op de woningmarkt te verbeteren door te zorgen voor een compleet en onafhankelijk overzicht van informatie.

Meer weten »

oktober 2020

HYPOVAK 2020

oktober 27 @ 09:30 - 17:00
NBC Congrescentrum, Nieuwegein

Het dynamische speelveld staat centraal tijdens HypoVak 'The new generation' op dinsdag 27 oktober 2020 in NBC Nieuwegein.

Meer weten »

november 2020

Provada

november 3 @ 10:00 - november 5 @ 19:00
RAI Amsterdam

PROVADA is de grootste vastgoedbeurs in Nederland. Het driedaagse netwerkevent biedt ook dit jaar weer verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en op de stands.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen