Header version 3

Dossiers

Juridisch

Juridisch

Ondernemen

 • Vastgoed Actueel eerste indruk
  Eén kans op een eerste indruk

  Wie op zoek is naar een makelaar, heeft de keuze uit tal van opties. Maar waarom word jij als makelaar eigenlijk uitgekozen? Natuurlijk kan je uitgekozen worden op basis van je kwaliteiten. Maar een goede eerste indruk achterlaten is hoogstwaarschijnlijk minstens net zo belangrijk. Wij leggen uit waarom.

 • Onno Hoes nieuwe voorzitter NVM

  Onno Hoes wordt per 1 augustus de nieuwe voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs NVM. Dat heeft de NVM vandaag bekendgemaakt in een persbericht.

 • Vastgoed Actueel Huislijn
  Huislijn.nl levert verkoopopdrachten aan makelaars

  Huizensite Huislijn en techbedrijf DatHuis slaan de handen ineen om makelaars en huizenzoekers nog beter van dienst te zijn. De waarderapporten van DatHuis zijn vanaf nu ook beschikbaar via Huislijn.nl.

   

 • Vastgoed Actueel Huispedia
  Huispedia doorbreekt grens van 1 miljoen bezoekers

  In de maand mei heeft Huispedia voor het eerst de grens van 1.000.000 bezoekers gehaald. Dat is een groei van bijna 200% ten opzichte van een jaar geleden. 

 • Vastgoed Actueel ERA-makelaars
  ERA-makelaarsformule 25 jaar in Nederland

  Vrijdag 12 april is het 25 jaar geleden dat de ERA-makelaarsformule in Nederland werd geïntroduceerd. Tijdens het ERA-congres in de VS heeft De Koning makelaars onlangs opnieuw de Broker Award voor beste makelaar gewonnen.

 • vastgoed Actueel Makelaarsland
  'De toekomst vraagt om nieuwe businessmodellen'

  Makelaarsland heeft zijn nieuwe NVM franchiseformule gelanceerd in de eerste vier werkgebieden. De komende jaren groeien we snel door naar 100 werkgebieden voor 100 makelaars. Een unieke kans voor ambitieuze makelaars die samen met Makelaarsland willen bouwen aan een nieuw tijdperk binnen de makelaardij. De eerste makelaars zijn begonnen en razend enthousiast. De formule slaat aan in de markt.