Masterclass Storytelling

De eerste edities van de Masterclass Storytelling waren een groot succes. Geef hier aan dat u interesse heeft in de volgende Masterclass Storytelling. 

‘Ken je eigen unieke verhaal en zorg dat klanten voor jou kiezen’       

   

In de strijd om verkoopopdrachten is onderscheidend vermogen cruciaal voor een makelaarskantoor. Maar hoe valt u op ten opzichte van de concurrentie die nagenoeg dezelfde makelaarsdiensten aanbiedt?

Storytelling maakt het verschil: vertel het verhaal van uw kantoor, laat zien waar u voor staat en wat u bijzonder maakt. En zorg vervolgens via diverse media dat dit verhaal uw poteniële klanten bereikt.

Vastgoed helpt u een panklaar Storytelling-communicatieplan te ontwikkelen: speciaal voor makelaars die voor hun kantoor de waarde zien van Storytelling organiseert Vastgoed in samenwerking met Platform Storytellingmatters de Masterclass Storytelling & Content. Deelname aan deze Masterclass wordt beloond met 5 studiepunten voor de NVM Vakgroep Wonen.

Klik hier voor de opzet van de Masterclass, voor informatie over uw trainer, voor het programma of voor het aanmeldformulier.