Storytelling helpt makelaar zich te onderscheiden

Onderscheidend vermogen is in deze tijd noodzakelijk voor elk makelaarskantoor. Maar hoe doet u dat? Vastgoed helpt u met de Masterclass Storytelling voor makelaars. Deelnemers ontvangen 5 studiepunten voor de NVM Vakgroep Wonen.

 

De Masterclass wordt op 19 september gehouden op de redactie van Vastgoed Magazine. Debbie Bernasco, communicatiestrateeg en oprichter van het platform Storytellingmatters, helpt de deelnemende makelaars een Storytelling-plan te maken dat toegesneden is op het eigen kantoor.

Be good and tell it 

Debbie is er van overtuigd dat makelaars die de knop nu omzetten en aan de slag gaan met deze nieuwe vorm van communiceren, het hoofd boven water kunnen houden. “Natuurlijk produceren makelaars nu ook content, maar deze tijden vragen om een persoonlijke, verhalende benadering. Alleen door een uniek verhaal te vertellen, maak je het verschil en blijf je als makelaar overeind. Het verhaal is je succes. Een uniek verhaal raakt mensen en geeft vertrouwen”, vertelt Debbie.

 

Tijdens de Masterclass Storytelling gaat Debbie Bernasco met de deelnemende makelaars op zoek naar ieders unieke verhaal en maakt daarnaast een plan hoe dat verhaal te verspreiden zodat het bij potentiële klanten terechtkomt. De effectiefste mediavormen zullen daarbij de revue passeren.

 

Masterclass Storytelling voor Makelaars

Voor wie: Makelaars die zich willen onderscheiden

Wanneer: 19 september (13.00 tot 17.30 uur)

Uw trainer: Debbie Bernasco (directeur Bernas&Co en oprichter platform Storytellingmatters

Waar:
Kantoor Redactie Vastgoed, Kronenburgsingel 515 in Arnhem

Investering: €199,- excl. BTW per deelnemer

PE-punten: deelname aan deze Masterclass levert 5 studiepunten op voor de NVM Vakgroep Wonen

Doel: u gaat naar huis met een kant en klaar Storytelling-plan voor uw kantoor