Eerste Masterclass Storytelling voor Makelaars goed ontvangen

Op de redactie van makelaarsvakblad Vastgoed in Arnhem is voor de eerste keer de Masterclass Storytelling voor Makelaars georganiseerd. De marketingtactiek Storytelling helpt makelaars bij het creëren van onderscheidend vermogen. De reacties van deelnemende makelaars zijn zo positief dat Vastgoed op woensdag 13 november deze Masterclass nog een keer houdt.

Naast de bevlogen presentaties van trainer Debbie Bernasco van Storytelling Matters sprak ook het praktijkgerichte karakter van de Masterclass de deelnemende makelaars erg aan. In de tweede editie die op woensdag 13 november wordt gehouden, wordt het praktische deel verder aangescherpt op basis van de feedback van de deelnemers. Bij deelname aan deze Masterclass Storytelling worden 5 studiepunten van de NVM Vakgroep Wonen toegekend.

Positieve reacties

Enkele reacties van makelaars die aan de Masterclass Storytelling hebben deelgenomen:

“Out of the box! verfrissend!”

Mark Pieter Bakker - Alfred Bakker Makelaars

“Een zeer interessante masterclass met onderdelen die ik daadwerkelijk kan gaan gebruiken in de praktijk.”

John Greuter - Boekweit | Olie makelaars/taxateurs

“Ik vond het heel interessant en heb veel nieuwe dingen gehoord. Ik vond het heel goed dat we zelf een verhaal hebben geschreven en dit ook hebben 'voorgedragen'. Dat was heel leerzaam. Debbie prikte goed door de presentaties heen op zoek naar de echte 'kern'.”

Sandra Korff de Gidts - Korff de Gidts Makelaardij

“Inspirerend en heeft me aan het denken gezet.”

Rieks van den Berg - AB Makelaars

Inschrijving 2e editie

De inschrijving voor de tweede editie van de Masterclass Storytelling is geopend. Op 13 november wordt de Masterclass gegeven op de redactie van vakblad Vastgoed in Arnhem. Bij voldoende animo kan uitgeweken worden naar een locatie in de Randstad.

Klik hier voor meer informatie en klik hier om direct aan te melden.