ERA De Koning Makelaardij wint Award in VS

Jacques de Koning van ERA De Koning Makelaardij is in Los Angeles op de International Business Conference wederom onderscheiden door ERA. Op basis van aantal transacties en verkoopvolume in 2013 won hij de prijs voor meest succesvolle ERA-makelaar in Nederland.

Jacques de Koning is zeer gedecideerd over het hoe en waarom van het succes van zijn kantoren: "Wij werken allemaal maar voor één baas en dat is onze klant. Mijn mensen zijn stuk voor stuk doordrongen van dat feit en dat blijkt uit de waardering die onze opdrachtgevers ons geven. Een succesvolle verkoop of aankoop is uiteraard de reden waarom men ons inhuurt, maar de waardering die we krijgen gaat over meer dan alleen dat resultaat. De manier waarop we dat hebben bereikt, de instelling van onze mensen, de omgang met de opdrachtgever, de communicatie en het inlevingsvermogen van onze mensen, dat alles tezamen vormt dat hoge waarderingscijfer. Wij vertonen niet een kunstje om een hoge waardering te krijgen, maar die waardering is een logisch gevolg van onze natuurlijke houding. Service- en klantgerichtheid is voor ons geen techniek, maar ons karakter."

Waardering

"Het feit dat ook ERA dit jaar op jaar waardeert, is voor ons heel belangrijk. De waardering is belangrijk, maar het feit dat we deze onderscheiding nu al jarenlang winnen, toont aan dat dit een structurele situatie is. De beste worden is een klus, maar de beste blijven is nog veel moeilijker."

ERA IBC

De makelaarsformule ERA heeft meer dan 3.000 kantoren in 35 landen. Jaarlijks komen enkele duizenden makelaars in de VS bij elkaar voor de International Business Conference en worden de toppers in het netwerk onderscheiden. Tijdens het congres worden successen en suggesties met elkaar gedeeld en wordt er flink genetwerkt. Sinds 1994 is ERA in Nederland actief. ERA De Koning Makelaardij is al sinds 1995 aangesloten bij dit succesvolle makelaarsmerk. ERA De Koning Makelaardij is actief in negen markten in delen van de provincies Utrecht en Zuid-Holland.

Op de foto: Jacques de Koning (links) krijgt uit handen van ERA Nederland-directeur Paul van den Putten de award uitgereikt.

Tags: