Beetjehulp.nl

Naam
Beetjehulp.nl

Opgericht in
2007

Aantal aangesloten deelnemers (kantoren)
112 makelaars

Werkt
Landelijk (Beetjehulp.nl is onderdeel van de Rotero groep)

Franchisenemers moeten aan deze eisen voldoen
NVM-lidmaatschap

Franchisenemers zijn verplicht om
Financiële verplichtingen:
Entreefee: € 7.500,- 
Maandbijdrage: € 625,- (volledig voor promotiedoeleinden)

Dit krijgen de deelnemers ervoor terug
Een unieke landelijk bekende internet verkoopdienstverlening die de makelaar naast zijn full- servicedienst kan aanbieden

Hoe handhaaft de moederorganisatie de kwaliteit?
Het gehele verkoopproces is geautomatiseerd en stapsgewijs vastgelegd zodat de makelaars allemaal dezelfde werkwijze handhaven én efficiënt werken. Middels een centrale backoffice en een continue klanttevredenheidsonderzoek garandeert Beetjehulp.nl dit.

Waarom moeten franchisenemers juist voor uw organisatie kiezen, wat levert het op?
Beetjehulp.nl spant zich in voor maximale spin off bij de verkoop van een woning. Een centrale backoffice zorgt voor optimale leadsbewerking (klanten, kijkers, geïnteresseerden). De makelaar krijgt zo de klanten (weer) om tafel en realiseert op termijn een vele malen grotere afgeleide omzet.

Waarom moeten consumenten juist voor deze franchiseorganisatie kiezen?
Bij Beetjehulp.nl kan de consument zelf aan de slag en toch rekenen op de zekerheid van een lokale NVM-makelaar. Bovendien heeft de consument lagere kosten dan bij de traditionele makelaar omdat deze zelf een deel van de activiteiten uitvoert.

Waarin wilt u zich onderscheiden van andere ketens?
Beetjehulp.nl is een in 2007 gelanceerde digitale unieke verkoopdienst die de consumenten die kosten willen besparen bij de verkoop van hun huis iets nieuws biedt. De dienstverlening is uniek en volledig vastgelegd in gestroomlijnde geautomatiseerde processen. De makelaars stapt gemakkelijk in en realiseert zo naast zijn full-service dienstverlening een substantiële omzet.

Wat zijn uw toekomstambities?
Marktaandeel van 15 tot 25 procent in het zogenoemde prijs of doe-het-zelf-segment
Groei naar 150-75 makelaars.

Uw visie op de toekomst van de makelaardij?
Heviger concurrentie, zowel binnen full-service als in het doe-het-zelf segment. Meerdere financials zullen hun dienstverlening uitbreiden richting de makelaardij. Maar ook makelaars gaan hun dienstverlening uitbreiden. Een beperkt aantal merken zullen uiteindelijk de markt domineren.

Hoe wilt u daarop inspelen?
Via gerenommeerde NVM-makelaars gestandaardiseerde doch persoonlijke, efficiënte, betaalbare, flexibele en centraal gestuurde dienstverlening aanbieden, waarbij de consument eigen inbreng toevoegt en zelf activiteiten ontplooit om zijn of haar woning te verkopen. Deze dienstverlening kan bestaan naast de full service activiteit van de deelnemend makelaar.

Website
www.beetjehulp.nl