Congres: Samen bouwen aan Duurzaam Groningen

Op donderdag 12 november 2015 vindt in MartiniPlaza in Groningen de zevende editie van het Duurzaam Gebouwd Congres plaats. Dit jaar is het thema ‘Samen bouwen aan Duurzaam Groningen’, gericht op de enorme bouwopgave in provincie Groningen.

De bouwopgave in Groningen is voor de komende jaren geschat op 800 miljoen euro per jaar in het kader van revitalisatie en herstel. Hoe kunnen we deze enorme opgave volbrengen op een aardbevingsbestendige en duurzame manier? Hoe komen we tot de meest duurzame provincie van Nederland en hoe creëren we in dat kader ook werkgelegenheid en economische groei? Door met circa 800 professionals vanuit de integrale bouw- en vastgoed tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres te bouwen aan Duurzaam Groningen! 

Aardbevingsbestendig verduurzamen

Dagvoorzitter Inge Diepman neemt u mee in een programma vol met interessante en inspirerende keynotes om Groningen aardbevingsbestendig te verduurzamen. Tevens vinden er twee workshoprondes plaats en wordt podium geboden aan de Nyenrode Supply Chain Award 2015 en de Gouden Kikker Award 2015. Uiteraard zijn diverse informele netwerkmomenten ingepland, want samenwerken begint bij ontmoeten.

Kosten congresbezoek

Het congres is bedoeld voor directieleden, managers en senior professionals die actief zijn in de brede bouw- en vastgoedsector of daaraan gelieerd zijn. Een toegangskaart voor het Duurzaam Gebouwd Congres kost 145 euro (excl. BTW). Vorig jaar was het congres uitverkocht, verzeker uzelf daarom snel van deelname. Bekijk voor meer informatie, het programma en inschrijven: www.DuurzaamGebouwdCongres.nl 

Vorige editie 

De 6e editie van het Duurzaam Gebouwd Congres i.s.m. provincie Limburg was een groot succes met zo’n 800 aanwezigen die aan de lippen hingen van sprekers als Maxime Verhagen en Thomas Rau. In 2014 werd er door deelnemers actief gestemd en gereageerd op stellingen, lange tijd was #DGcongres op Twitter ‘trending topic’. Het congres werd door de deelnemers beoordeeld met een 7,7 en 96 procent beveelt het congres aan.
 
 Aanmelden en meer informatie: duurzaamgebouwdcongres.nl