Advertorial: VBO Makelaar organiseert NeVaCon

Vrijdag 13 november vindt in Utrecht het Nederlands Vastgoed Congres (NeVaCon) plaats met het thema ‘Een vak apart, 30 jaar ontwikkeling’.

Minister Stef Blok (Wonen & Rijksdienst) licht het woningmarktbeleid toe. In een paneldiscussie geven stakeholders hun mening over de thema’s leencapaciteit en de scheiding van de makelaar/taxateur. Scheidsrechter en retailondernemer Björn Kuipers adviseert de makelaars/taxateurs hoe zij zich in een competitieve omgeving kunnen handhaven.

Brancheorganisatie VBO Makelaar organiseert dit vastgoedcongres jaarlijks voor makelaars, taxateurs en stakeholders zoals banken en andere brancheorganisaties in het vastgoed. Dit jaar valt het congres samen met het dertigjarig jubileum van VBO Makelaar. Het congres staat dan ook in het teken van de ontwikkeling van het makelaars-/taxateursvak en de actuele uitdagingen voor de markt. Dagvoorzitter van het congres is Hans van den Heuvel, beleidsmedewerker Belangenbehartiging bij VBO Makelaar en oud-vicevoorzitter CDJA.