CubicEyes enthousiast over winnaar Nieuwbouwmakelaar Award 2016

Met alle betrokkenen genieten we na van de Woningmakelaar van het Jaar 2016. Christian van Gils in het bijzonder. Met zijn merk EyeMove is de directeur van CubicEyes partner van de categorie Nieuwbouwmakelaar van het Jaar. 

Wat is jullie kijk op de ontwikkelingen in de nieuwbouwmarkt het afgelopen jaar?

"Het is steeds belangrijker geworden dat de nieuwbouwmakelaar de juiste data vastlegt. Zo kan vooraf een correcte inschatting worden gemaakt, waardoor een juist advies aan de ontwikkelaar kan worden verstrekt. Zo krijgt de ontwikkelaar een beter beeld van het project. Het is bovendien belangrijk dat tijdens de verschillende fases van het project - de eerste informatie ronde, pre-sales, inschrijvingen, toewijzingen, after sales, et cetera - zowel de projectontwikkelaar, de makelaar als de klant realtime op de hoogte gehouden worden." 

Wat verwacht je van het komende jaar?

"Het volgen van de klantreis (Customer Journey) gaat een steeds grotere rol spelen. De economie gaat weer de goede kant op, dus is het belangrijk dat de klant op het juiste moment geïnformeerd is over de mogelijkheden van een nieuwbouwproject. Als dit op de juiste wijze wordt geregistreerd, zal het aanbieden en verkopen van nieuwbouw steeds meer echt via het online platform uitgevoerd kunnen worden."

Wat is jouw visie op de winnaar van de Nieuwbouw Makelaar Award van dit jaar, Huisidee Makelaar?

"Huisidee Makelaar is naar mijn idee een terechte winnaar. Deze makelaar begrijpt dat je twee partijen moet dienen. De opdrachtgever, die jou als vertrouwenspersoon inzet om zijn woningen te verkopen en de klant, waaraan je uiteindelijk de woning verkoopt. Het gaat niet alleen om de stenen die je verkoopt, maar om heel de beleving en de begeleiding van het proces. Ook dit begrijpt Huisidee Makelaar. Zij hebben echt interesse in iedere relatie met wie ze in contact komen en dit contact pakken ze met veel enthousiasme aan. Dat blijkt ook, aangezien ze eerst door de opdrachtgevers genomineerd moesten worden en vervolgens door de klant beoordeeld werden."

Bekijk hier alle winnaars van de Woningmakelaar van het Jaar 2016.