vastgoed Actueel Makelaarsland

'De toekomst vraagt om nieuwe businessmodellen'

Makelaarsland heeft zijn nieuwe NVM franchiseformule gelanceerd in de eerste vier werkgebieden. De komende jaren groeien we snel door naar 100 werkgebieden voor 100 makelaars. Een unieke kans voor ambitieuze makelaars die samen met Makelaarsland willen bouwen aan een nieuw tijdperk binnen de makelaardij. De eerste makelaars zijn begonnen en razend enthousiast. De formule slaat aan in de markt.

Op 1 april en 1 juni 2019 starten zij met de volgende groepen Makelaarsland Agents, zorg dat je erbij bent!

Werkgebieden: Rotterdam, Tilburg, Amsterdam, Breda, Den Haag, Nijmegen, Eindhoven, Leiden/Alphen aan den Rijn, Arnhem, Maastricht, Amersfoort, Haarlem, Utrecht, Zwolle, Ede/Veenendaal, Zaanstad, Alkmaar, Amstelveen, Apeldoorn, Zoetermeer, Den Bosch.     

Onze visie

In 2005 brak Makelaarsland de markt open met het doel om betere, bijzondere en betaalbare dienstverlening te bieden. Zo werd de formule ‘Verkopen doen we samen’ gelanceerd. Een NVM makelaar voor een vast en laag tarief ongeacht de waarde van de woning. De verkoper verzorgt zelf de rondleidingen en wordt optimaal ondersteund door superhandige applicaties en een team van specialisten. Een formule die niet meer weg te denken is uit de makelaardij en waarmee Makelaarsland de grootste makelaar van Nederland is geworden.

‘Wij willen mensen op een transparante en betaalbare manier helpen bij het verkopen en kopen van hun huis.’

– JEROEN STOOP, 2005

Onze toekomst

De makelaardij zal de komende jaren ingrijpend veranderen. De toekomst vraagt om nieuwe businessmodellen met nieuw elan. Vernieuwende en betaalbare dienstverlening van verkoop tot aankoop, van doe-het-zelf tot volledige ontzorging, waarbij de combinatie tussen persoonlijk contact en digitale ondersteuning optimaal is. Makelaarsland bouwt aan deze toekomst en wil dat samen met jou doen. Wij bouwen aan een buitengewoon en onderscheidend netwerk van 100 moderne makelaars. Iedere makelaar krijgt een eigen werkgebied, waarbinnen lokale kennis, netwerken en ondernemerschap centraal staan, maar bovenal de klant.

Ben je geïnteresseerd? Lees de hele vacature hier.