Vastgoed actueel - huislijn.nl

Huislijn.nl integreert Virtuele Tours van onder andere Matterport

Steeds meer bezoekers ervaren de voordelen van Virtuele Tours op de website van Huislijn.nl. Op deze manier kunnen de bezoekers alvast door hun droomwoning wandelen. Sinds kort heeft de website de mogelijkheid om een plugin van onder andere Matterport en Roundme te uploaden. 

Ronald Barends, directeur Huislijn.nl: “Voor een bezoeker is het erg handig om via een Virtuele Tour door een huis heen te wandelen. We merken nu al op de site dat deze huizen intensiever bekeken worden. Sinds kort hebben wij een plugin om Virtuele Tours van onder andere Matterport en Roundme eenvoudig te uploaden. Uiteraard is deze service gratis voor makelaars, wij willen onze bezoekers deze mooie presentatievorm namelijk niet onthouden.”

Over Huislijn.nl

Huislijn.nl behoort tot de top 3 huizensites van Nederland. Meer dan 2.500 makelaars plaatsen aanbod op de site. Huislijn.nl werkt met alle makelaarsautomatiseerders samen, zoals Realworks, Goes en Roos, Venum en Skarabee, waardoor makelaars geheel automatisch het aanbod kunnen presenteren op Huislijn.nl.
Funda heeft er voor gekozen om de Virtuele Tours niet te laten zien op de website. Het is voor funda te ingewikkeld om het te laten integreren op hun website. 
 
Bron: Huislijn.nl