VastgoedPro courtage-actie

Klanten VastgoedPRO-makelaars kunnen courtage terugwinnen

Kantoren die zijn aangesloten bij VastgoedPRO worden tot het eind van het jaar ondersteund met een opvallende promotie-actie. Vier klanten van VastgoedPRO kantoren die in de periode van september tot en met december 2017 een huis aan- of verkopen, zullen hun bemiddelingskosten terugwinnen. 

Deze ‘Courtage-actie’ wordt volledig gefaciliteerd door VastgoedPRO. Voor promotie en inzet ervan hebben de makelaars zelf de regie in handen; zij kunnen hiervoor de middelen inzetten die VastgoedPRO hiervoor speciaal heeft ontwikkeld. “Dit is een manier waarop VastgoedPRO haar leden wil ondersteunen. Wij creëren alle voorwaarden voor een succesvolle marketingactie in de regio waar het kantoor actief is. Op die manier kunnen zij focus houden op hun dagelijkse business en zich richten op hun kernactiviteiten”, aldus Roland Knoester, Algemeen Directeur van VastgoedPRO.

Elke maand een winnaar

VastgoedPRO trekt tot en met december elke maand een winnaar die de vergoeding ontvangt. Deze is gemaximeerd tot EUR 2.500,- per winnaar. De campagne ontzorgt de deelnemende kantoren volledig. VastgoedPRO voorziet de deelnemende makelaars naast alle marketingmiddelen namelijk ook van bloemen en een grote cheque voor de winnende klanten. Het kantoor kan tevens een kant en klaar persbericht downloaden om naar de lokale media te versturen.