Klantwaarde awards gaan sluiten

Je hebt nog maar t/m 31 oktober om stemmen te werven voor de klantwaarde awards. Wil je verzekerd zijn van de eerste plek? Zorg dan dat je deze laatste dagen nog optimaal benut. Op je promotiepagina op woningmakelaarvanhetjaar.nl vind je verschillende handige tools om stemmen van je klanten te werven.

Tussenstand op zwart

Vanaf zaterdagochtend 29 oktober om 09.00 uur gaat de ranking op zwart. Zo blijft het de laatste dagen nog spannend wie de winnaars zijn.

Genomineerden

Uiterlijk 4 november worden de genomineerden voor de verschillende klantwaarde awards bekendgemaakt. Houdt vastgoedactueel.nl, de nieuwsbrief, je mail en de social media kanalen van Vastgoed goed in de gaten om op de hoogte te blijven!

De uitreiking

Alle awards worden donderdag 24 november uitgereikt. De uitreiking vindt plaats in Het Oude  Magazijn, onderdeel van de getransformeerde Wagenwerkplaats te Amersfoort. Van 19.30 uur tot 23.15 uur is deze jubileumavond gevuld met inspirerende pitches door collega makelaars, kritische vragen van de vakjury, humor, spannende onthullingsmomenten, culinaire versnaperingen, netwerkmogelijkheden en een ontladend feest.

Tickets

Strijd jij om een van de prijzen, of word je graag geïnspireerd door vooraanstaande vakgenoten? Zorg dan dat je op tijd genoeg tickets in huis haalt voor het hele kantoor. Deste meer kaarten je koopt, deste goedkoper ze worden. De kaartverkoop loopt van 19 oktober tot 16 november. Wanneer je behoort tot de genomineerden ontvangt je één gratis ticket. Bekijk voor alle ticketprijzen en de significante korting voor abonnees het ticketoverzicht.