Laatste kans op Jury Award Woningmakelaar van het Jaar

De inschrijfperiode voor de felbegeerde jury categorie sluit bijna. Tijdens dit jubileumjaar wordt slechts één juryprijs uitgereikt: De Woningmakelaar van het Jaar Jury Award. Heb jij je case al ingediend? Op 30 september sluit het inschrijfformulier.

Een overkoepelende jury van prominenten uit de woningmarkt en cruciale vakgebieden zoals marketing, ondernemen, online strategie en data, beoordeelt de deelnemende woningmakelaars op hun visie op het vakgebied en hoe zij die in de praktijk vertalen naar hun eigen onderneming. Kort of lang actief, gespecialiseerd of niet, het maakt niet uit: de winnaar is simpelweg een boegbeeld voor de woningmakelaardij.

Dus ben je uniek, opvallend, succesvol? Voorzie je in de (toekomstige) behoeften van je klant? Koos je vanuit een goed onderbouwde bedrijfsvisie voor een bepaald specialisme – of juist niet -, een specifieke doelgroep of een eigenzinnige manier van werken? Claim je jouw bestaansrecht in deze uitdagende tijd? Als dat zo is en je weet je visie bovendien goed in de markt te zetten, dan maak je kans op de jurytitel Woningmakelaar van het Jaar 2016.

Wat stuur je in?

Via het vragenformulier op www.woningmakelaarvanhetjaar.nl stuur je je businesscase in. Ook wanneer je in 2015/2016 een speciale (marketing)activiteit hebt ontwikkeld die helemaal in lijn is met de identiteit van uw onderneming, ben je van harte uitgenodigd deel te nemen. Deze (marketing)activiteit kan het uitgangspunt zijn van je inschrijving, maar je gehele businesscase is onderwerp voor de verkiezing.

De vakjury

Uit alle inzendingen selecteert de vakjury de genomineerden. Deze selectie pitcht tijdens de uitreiking, live ten overstaan van de jury en de zaal in exact twee minuten de ingediende case. Degene die met zijn case én zijn pitch de jury weet te overtuigen, is de winnaar van de Jury Award 2016.

Wie beoordeelt je? Jan Werkman – commercieel directeur funda, Hans Molenaar – voorzitter Platform voor Innovatie in Marketing, Jessie Wagenaar – directeur verkoop en gebiedsontwikkeling BPD, Nart Wielaard – big data specialist en co-auteur van Wij Zijn Big Data. Daarnaast staan er nog twee uitnodigingen uit naar experts in (nieuw) ondernemerschap.

Deelnemen

Het insturen van je businesscase kan tot 1 oktober 2016 via www.woningmakelaarvanhetjaar.nl. Je maakt als makelaar een profiel aan en hebt vervolgens direct de mogelijkheid om online je case voor de jury categorie in te dienen. Schrijf je vandaag nog in!