Marketing trainingsdagen voor makelaars

Dit jaar organiseert Vastgoed drie trainingsdagen voor makelaars. Op 19, 20 en 21 oktober word je helemaal bijgepraat op het gebied van Facebook Marketing, Facebook Content en Google. Op elke trainingsdag worden twee trainingen in parallelsessies gegeven. 

Training 1: Facebook Marketing voor makelaars

In deze training worden alle aspecten en bouwstenen van een succesvolle Facebook-strategie behandeld. Na afloop ben je volledig op de hoogte van alle zakelijke mogelijkheden en kun je direct Facebook effectiever inzetten voor je organisatie. De training wordt specifiek afgestemd op makelaars.
Meer informatie

Training 2: Facebook Content voor makelaars

Tijdens deze training leer je hoe je maximaal resultaat haalt met jouw posts en informatie op Facebook. Je ontwikkelt een volwaardige strategie om direct mee aan de slag te gaan. Je hebt inzicht in de beste content en kunt op basis van KPI’s bepalen wat wel en niet werkt voor je fans. 
Meer informatie

Training 3: Google voor makelaars

Deze training geeft je inzicht in zoekmachineoptimalisatie, Google Adwords en Google Analytics. Drie facetten die elk op hun eigen manier kunnen bijdragen aan jouw vindbaarheid tussen de massa aan informatie die consumenten tegenwoordig aangeboden krijgt.
Meer informatie

Programma

Bekijk hier het programma om te zien op welke dag de training(en) die jij wilt volgen plaatsvinden.

Prijs

Vastgoed Compleet Abonnees (voorheen jaarabonnees genoemd) profiteren van een fikse korting. 

  1 dagdeel 2 dagdelen
Vastgoed Compleet Abonnees € 245,- € 400,-
Overig € 345,-  € 550,-

Klik hier voor meer informatie en inschrijven