Vastgoed actueel - opleiding Amerika

Meer makelaars-agenten actief in Nederland door start Amerikaanse opleiding

Er komt een vestiging van het Amerikaanse opleidingshuis Coldwell Banker University naar Nederland, hier worden 2.000 mensen de komende twee jaar klaargestoomd als makelaars-agent voor de Nederlandse markt. In Slot Zuylen vindt op 10 maart de open dag plaats.

Over de hele wereld zijn er op dit moment 91.000 makelaars-agenten in dienst van Coldwell Banker, in Nederland is dit vak echter nog wat onbekender, stelt de opleider. Dit jaar gaan zij hier echter verandering in brengen.  

Makelaars-agent

Hoe wordt u makelaars-agent? Als u geen makelaar bent, maar altijd al interesse hebt gehad in dit vak, dan kunt u nu makelaars-agent worden met de opleiding van Coldwell Banker University. Dit houdt in dat u als agent in uw eigen woonwijk kunt werken en samenwerkt met- en wordt begeleid door een makelaarskantoor uit de regio. De agent bouwt en bewerkt het eigen netwerk en werft zo eigen klanten. Samen met het makelaarskantoor geeft hij of zij alle aandacht aan de opdrachtgever en zorgt zodoende voor een perfecte aan- of verkoopdienst.

University

Ferd de Bruijn, marketingdirecteur van Coldwell Banker Nederland: “Wij willen weer investeren in het bij elkaar brengen van mensen. Coldwell Banker University richt zich volledig op het ontwikkelen van het netwerktalent van onze agenten en hun vermogen om de opdrachtgever te geven wat hij verdient: Excellente dienstverlening. Iedereen wie dit alles als muziek in de oren klinkt is welkom op de open dag. Coldwell Banker gaat doorgroeien tot een netwerk van 6.000 agenten in Nederland.”