nrvt

Op 16 september 2016 zijn de heren Ruud Leether en Hans van Vark afgetreden als bestuursleden van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Met ingang van die datum is de heer Hamith Breedveld door de Centrale Raad aangewezen als enig tijdelijk bestuurder tot medio december 2016.

Op 16 september 2016 zijn de heren Ruud Leether en Hans van Vark afgetreden als bestuursleden van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Met ingang van die datum is de heer Hamith Breedveld door de Centrale Raad aangewezen als enig tijdelijk bestuurder tot medio december 2016.

Definitief bestuur

De heer Breedveld heeft als tijdelijk bestuurder de opdracht gekregen medio december 2016 een definitief bestuur samen te stellen. Ook zal hij zich bezighouden met het beleid en de operationele aansturing van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. In dat kader wordt ook een nieuwe directeur geworven.

NRVT

Het NRVT is het centraal persoonsregister van vastgoedtaxateurs. Taxateurs die zijn ingeschreven in het NRVT voeren de titel Register-Taxateur (RT). Het NRVT bewaakt de taxatiekwaliteit in Nederland door toezicht op de onafhankelijkheid, integriteit en deskundigheid van de Register-Taxateurs. Alle gekwalificeerde taxateurs in Nederland zijn te vinden in het register van het NRVT.