Vastgoed Actueel Startershypotheek

Nieuwe website speciaal voor starters hypotheekmarkt

Op de website Startershypotheek.nl kunnen bezoekers aan de hand van een video zelf hun route langs verschillende onderwerpen bepalen. Ook het maken van berekeningen en bijvoorbeeld het opvragen van checklists zijn in de video geïntegreerd. Daarmee wil deze nieuwe site informatie voor deze doelgroep speelser en toegankelijker maken.

YouTube is na Google de meest gebruikte zoekmachine. Daarmee wordt video een steeds belangrijker medium. Op deze trend speelt de op 16 januari gelanceerde website Startershypotheek.nl in, met de interactieve video.

Het jonge team van Startershypotheek.nl heeft de ambitie om dé autoriteit te worden voor starters op de hypotheekmarkt. “Op basis van feedback van de gebruikers zal de website zowel in diepte als in de breedte verder groeien de komende maanden”, aldus Paul van der Meijs, directeur van de Holland Hypotheek Groep.

Zustersite over hypotheekadvies

Om in te spelen op de behoefte aan ondersteuning door een adviseur wordt op de website frequent daarnaar verwezen. De eerste maanden werkt Startershypotheek.nl daarvoor exclusief samen met zustersite HypotheekAdvies.nl.
Startershypotheek.nl is onderdeel van de Holland Hypotheek Groep (HHG). Na de introductie van HypotheekAdvies.nl in oktober 2018, is dit de tweede website die gelanceerd wordt. De missie van HHG: Complexe financiële beslissingen makkelijk maken en alles regelen, zodat mensen zorgeloos hun doelen realiseren.