Vastgoed Actueel Mondi Award

Publieksprijs uitgereikt aan bedrijf voor Spaans vastgoed

Andalucia Vastgoed heeft met een gemiddelde score van ruim een 9,4 de Mondi Award gewonnen. Deze award is een publieksprijs die wordt uitgereikt aan een organisatie op de internationale vastgoedmarkt die zich richt op Belgische en Nederlandse consumenten.

Mondi is dit initiatief als belangenorganisatie in 2005 gestart met als doel de transparantie op de internationale vastgoedmarkt te bevorderen en kopers de mogelijkheid te bieden om ervaringen met aanbieders te delen via publieke beoordelingen. Op de beoordelingspagina kunnen mensen sterren toekennen aan de vastgoedbedrijven en een persoonlijke motivatie invullen. Op basis van deze beoordelingen komt een winnaar uit de bus.

Selecte groep makelaars

Rob Smulders namens Mondi over de winnaar: “Andalucia Vastgoed schaart zich onder een selecte groep makelaars die zich sterk maakt voor hun klanten en die ver gaat om kopers van een (tweede) woning tevreden te stellen. Dat daarbij soms ook cliënten tegen zichzelf in bescherming worden genomen, doet me goed. Dat is ook een belangrijke rol voor een professionele makelaar met passie.”

Kwaliteit en eerlijke dienstverlening

Geert Grommen namens Andalucia Vastgoed: “Niets is zo fijn als het jaar te starten met een fantastische trofee! Het was een zeer aangename verrassing en tevens een emotioneel moment! Vooral omdat een publieksprijs niet gaat over de grootste of de snelste zijn, maar eerder draait om kwaliteit en eerlijke dienstverlening. Onze specifieke rol waarbij we optreden als de kritische bondgenoot van de koper heeft door de jaren heen blijkbaar zijn vruchten afgeworpen.”