Quadrum Capital investeert in Wazzup

Softwarebedrijf Wazzup heeft een volgende stap gezet in het uitvoeren van haar groeiplannen door het sluiten van een investeringsronde. QP IT, onderdeel van investeringsmaatschappij Quadrum Capital, geeft Wazzup een injectie.  

In Nederland is Wazzup een vooruitstrevend softwareplatform voor makelaars. De door QP IT - onderdeel van investeringsmaatschappij Quadrum Capital - gerealiseerde injectie wordt door Wazzup gebruikt om haar activiteiten in Nederland te intensiveren en om verder te groeien in Europa. 

Wazzup Amsterdam

Wazzup zal onder meer binnenkort een vestiging openen in Amsterdam. CTO Ronald Evers zegt daarover: “We zien een directe binding met makelaars en hun business als essentieel om onze positie in de Randstad te versterken en uit te breiden. Daarnaast zal een kantoor in Amsterdam helpen bij het aantrekken van talent. En tenslotte willen we, vanwege onze internationale plannen, in de directe nabijheid van Schiphol zitten”. Vanuit de kantoren in Arnhem (HQ) en Amsterdam zal de komende maanden gewerkt worden aan een nieuwe versie van Wazzup’s software die begin 2017 in Nederland en daarna in andere Europese landen zal worden uitgerold.  

Managementorganisatie Baese

QP IT en de aan haar gelieerde managementorganisatie Baese zullen in de toekomst betrokken blijven als klankbord en adviseur op strategisch, financieel en operationeel gebied. Daarmee heeft Wazzup naast kapitaal belangrijke kennis en netwerk in huis gehaald op het gebied van internationalisering, strategievorming en uitvoering. 

Op dit moment werken meer dan 1800 makelaarskantoren in vijf landen met Wazzup’s software.