Vastgoed Top 100 2015

Voor de vijfde keer op rij publiceert Vastgoed de Top 100 Woningmakelaardij. Een onderzoek naar de grootste makelaarskantoren in Nederland, in samenwerking met BHB overnames en advies.

De focus ligt op het aantal verkooptransacties bestaande bouw in heel 2015. Verder kijken we met een schuin oog naar de omloopsnelheid van de portefeuille. Ook al zegt dat laatste misschien iets meer over de regio waar een kantoor actief is dan over de daadkracht van een kantoor. Welke makelaarskantoren lukt het kortom om bovengemiddeld mee te liften op het herstel op de woningmarkt?

Wilt u ook maandelijks het Vastgoed Magazine ontvangen, en/of toegang tot alle premium content op onze site? Word abonnee en blijf op de hoogte van het laaste nieuws en achtergronden op het gebied van de woningmakelaardij. Bekijk hier onze laatste aanbiedingen.

De Vastgoed Top 100 is tevens na te bestellen, zowel voor abonnees als niet abonnees. Bij interesse, mail uw gegevens en het aantal exemplaren naar iris@vastgoedactueel.nl. U kunt kiezen voor vijftien exemplaren voor €49,- of dertig exemplaren voor €90,-. Deze bedragen zijn exclusief btw.

Bent u nog geen abonnee van Vastgoed? Laat dan uw mailadres achter er ontvang de Vastgoed Top 100.

Whitepaper ontvangen?

Vul uw e-mail adres in en ontvang een downloadlink per e-mail.