Vastgoed actueel - meest innovatieve makelaardij

Verkozen tot meest innovatieve NVM Makelaar

Ellen Mouthaan Makelaardij is gekozen tot de meest innovatieve makelaar van 't Gooi volgens de NVM. De prijs is uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de NVM. Hier waren alle makelaars uit 't Gooi aanwezig en om te kiezen voor de meest innovatieve en grensverleggende makelaar. Ellen Mouthaan Makelaardij is gekozen als winnaar voor 2017.

Ellen Mouthaan, eigenaresse van het makelaarskantoor, is al jaren voorstander van 'makelen op een andere manier'. Voor haar is dit een kroon op het werk en de bijbehorende visie waar zij al jaren van overtuigd is. Het team betrekt marketing en innovatie in alle plannen die ze maken. ''Een goed indruk maak je écht maar één keer, om zo de hoogst mogelijke prijs te behalen.'' Vertelt de makelaar.

Grensverleggend

Er zijn verschillende meningen wat betreft innovatie die grensverleggend is. Voor Ellen Mouthaan Makelaardij betekent dit dat ze op verschillende vlakken nieuwe media in de plannen doortrekken. Het kantoor werkt hard aan de social media. Van 'live video’s op Facebook tot bezichtigingsvideo's waarbij je letterlijk met de makelaar door het huis loopt. Dit doe je dan thuis, vanuit je stoel. Volgens Ellen mouthaan is het maken van video's niet meteen een succesnummer. Het is ook belangrijk om daarin klantwaardes door te vertalen. ''Uit onze monden hoor je niet: 'Dichtbij uitvalswegen', dat wordt dan altijd 'Binnen 10 minuten in Amsterdam'.'' Ellen weet zeker dat het kantoor daar een omslagpunt maakt voor de ontwikkeling in de makelaardij de komende jaren.

Nieuwe communicatie

Voor de verkopers en kopers communiceert Ellen Mouthaan Makelaardij ook naar wens op een nieuwe manier. Zo is er een klanten intranet, chatfunctie op de website en krijgt elke opdrachtgever (eventueel met partner) een eigen groeps-WhatsApp met daarin het team voor overleg op elk moment.

Inman Connect

Voor 2018 wil Ellen de innovatie van video's en communicatie doorzetten. ''Het maken van video's verbeteren en dit nog breder doortrekken.'' Ook gaat Ellen eind januari naar de Inman Connect in New York om daar net zoals Vastgoed met nieuwe en frisse ideeën voor de toekomst terug te komen. Wilt u meer weten over het makelaardijcongres Inman Connect? Lees dan hier.