Vastgoed Actueel Neprom

Vernieuwende projecten gezocht voor NEPROM-prijs

De NEPROM-prijs voor locatie-ontwikkeling wordt dit jaar weer uitgereikt. Een project dat vernieuwende oplossingen biedt, aantoonbare meerwaarde voor de omgeving en een inspirerend voorbeeld is voor andere gemeenten en opdrachtgevers kan meedingen naar de prijs. Aanmelden kan tot 1 februari 2019.

Met deze prijs wil NEPROM de hoogwaardige ontwikkeling van locaties stimuleren en daarbij in het bijzonder de aandacht vestigen op het grote belang van goede samenwerking tussen overheid en professionele opdrachtgevers (marktpartijen).

Eerdere winnaars

De gemeente Almere en ontwikkelaar Amvest wonnen met de ontwikkeling ZuiderDUIN de prijs in 2017. Eerdere winnaars waren onder andere Markthal/Laurenskwartier van Provast in Rotterdam en de Oriënt van ERA Contour in Den Haag.

Zes juryleden

De jury bestaat uit Heleen Aarts (Amvest), Geurt van Randeraat (SITE urban development), Maaike Veeningen (Gemeente Almere), Bernard Hulsman (NRC Handelsblad), Caro van de Venne (Barcode Architects) en Josja van der Veer (Vrije Universiteit).
De juryleden kijken met speciale aandacht naar elementen als herontwikkeling, consumentenwensen, klantbenadering, co-creatie, duurzaamheid en energiezuinigheid.

De winnaar wordt bekendgemaakt op de Dag van de Projectontwikkeling op 16 mei in Den Bosch.

Meer informatie en aanmelden