Vastgoed Actueel Hypovak

Winnaars Gouden Lotus Awards 2019

Tijdens HypoVak zijn vandaag de Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt 2019 uitgereikt. Winnaars zijn onder andere ABN Amro, Vista Hypotheken en De Hypotheker. Het meest innovatieve hypotheekproduct is de ABN Amro Overwaarde Hypotheek (voor senioren).

De Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt, een initiatief van het vakblad InFinance en Hypotheek Business Club, worden dit jaar voor de vierde keer uitgereikt. Financieel advieskantoren in Nederland brachten hun stem uit via de extranet-omgeving van het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. Hiermee is geborgd dat het de adviseur is die de winnaars van de Gouden Lotus Awards heeft aangewezen. 

Lees ook: HypoVak: profijt van de blockchain, over de hoogtepunten van de 16de editie van HypoVak.

Hypotheekverstrekker 

In de categorie Hypotheekverstrekker is ABN Amro de winnaar. De bank ontvangt complimenten voor de snelheid van de processen, deskundigheid van acceptanten en de flexibele opstelling bij maatwerkoplossingen voor ondernemers en specifieke doelgroepen. Ook de goede bereikbaarheid en de voorbespreekdesk worden door een meerderheid van de advieskantoren als zeer positief ervaren. 

Hypotheekverstrekker <3 jaar

De categorie Hypotheekverstrekker <3 jaar wordt dit jaar voor de tweede keer uitgereikt. Hiermee krijgen ook de nieuwe labels die toetreden tot de Nederlandse hypotheekmarkt een eerlijke kans om een award te winnen. 

Award-winnaar Vista Hypotheken wordt met open armen ontvangen vanwege de scherpe rente op lange renteperioden en de volgens velen goede en klantvriendelijke voorwaarden. 

Franchiseketen

In de categorie Franchiseorganisatie was de award voor De Hypotheker. Naast veel lof vanuit de eigen achterban spreken vooral ook niet-franchisenemers met waardering over De Hypotheker. 

Woonverzekeraar

In de categorie Woonverzekeraar is a.s.r. Verzekeringen de winnaar. Pluspunten zijn digitale toegankelijkheid, een snelle en vakkundige schadeafhandeling en de goede productvoorwaarden die zelden tot ‘gezeur’ leiden. 

Innovatie en dienstverlening

Tijdens HypoVak zijn ook vier Gouden Lotus Awards uitgereikt aan innovatieve ontwikkelingen op de hypotheekmarkt. Het meest innovatieve hypotheekproduct is de ABN Amro Overwaarde Hypotheek (voor senioren).

Bekijk een overzicht van alle awards op de website van Hypovak. De resultaten van het gehele onderzoek worden gepubliceerd in de juni-editie van InFinance.

Foto: Hypovak