De Vastgoed Top 100, per vestiging

De vernieuwing van de Top 100 woningmakelaardij is nog in volle gang. Dit jaar publiceert Vastgoed daarom een tussentijdse editie gerangschikt per vestiging. Compleet met Internet Top 15 en de Top 10 per Provincie. Waar staat u in de lijst?

Bekijk hier online de uitgebreide Top 250 ranglijst. De Top 15 Internetmakelaardij en de Top 10 per Provincie vindt u in de bijbehorende online artikelen.

In het vernieuwingsproces van de Vastgoed Top 100, werd al snel duidelijk dat de betrokkenheid van nieuwe partners ImmoWise en Fontys Hogescholen, een flinke kwaliteitsimpuls opleveren. “Doel is om steeds beter gefundeerde uitspraken te doen over de best presterende woningmakelaars van Nederland”, aluds Geesje Rietveld. Als hoofdredacteur van Vastgoed Media is zij kartrekker van de omvangrijke vernieuwingsoperatie rondom de Top 100 woningmakelaardij.

Verbetering

Rietveld: “We wilden af van het principe dat de rangorde uitsluitend werd bepaald door het aantal woningen in portefeuille of transacties. Dat was te beperkt. Door de inzet van big data, aangeleverd door ImmoWise, en de objectieve controle van de uitkomsten door de studenten en docenten van Fontys Hogescholen, zijn we straks in staat om een beter afgewogen en onafhankelijk oordeel te vellen over de prestaties van de makelaars.”

Lees meer

Het complete verhaal rondom de opzet en vernieuwing van de Vastgoed Top 100 leest u deze maand in Vastgoed.