Training Psychologie achter vastgoedadvisering

Mensen doen zaken mensen! Zeker in de particuliere makelaardij en onroerend goed bemiddeling. Na verkregen vertrouwen volgt acceptatie. Vertrouwen is belangrijk, want een makelaar mag letterlijk en figuurlijk in keuken én slaapkamer van zijn of haar cliënten kijken.

Het is dus belangrijk dat een makelaar verbinding maakt met zijn klant. Dat hij weet wat de zogenaamde Unique Buying Reasons zijn. Dat een makelaar veel USP’s heeft is leuk, maar die zijn niet per definitie doorslaggevend bij de keuze van een makelaar. Integendeel, de keuze voor een makelaar is vooral een psychologische afweging. Daarnaast spelen ook voorwaarden, werkzaamheden en courtage een rol. Voor de makelaar geldt: inzicht in zichzelf biedt inzicht in zijn omgeving.

In de ééndaagse training: 'de psychologie achter vastgoedadvisering’ gaan de deelnemers op zoek naar klanttypes. Hoe herkent u de rationele en irrationele voorkeuren van de klant? Welke vraagtechnieken gebruikt u juist wel en welke juist niet? Op welke wijze pareert u eventuele bezwaren? Hoe pareert u de kortingsvraag?

Kortom, een makelaar dient veelzijdig te zijn. 

Invulling training

Tijdens de training komen zowel theorie als praktijk aan bod. Zo worden er praktijksituaties geoefend middels rollenspellen.

Docent

De training wordt verzorgd door René van Velsen van Kenneth Smit.

René van Velsen
René van Velsen geeft trainingen uit naam van Kenneth Smit. Kenneth Smit zorgt als marktleider inmiddels al 30 jaar voor waardevolle ontwikkeling van medewerkers die bedrijfsdoelen helpen realiseren. Dat doen ze met praktijkgerichte commerciële en managementtrainingen die binden en boeien en direct bijdragen aan het bedrijfsresultaat van onze opdrachtgevers.

Programma en data

08.45-09.00 uur: Inloop
09.00-17.30 uur: Training

Datum Locatie
25 oktober Amsterdam - Zilveren Toren

Investeringskosten

Vastgoed Compleet Abonnees (voorheen jaarabonnees genoemd) profiteren van een fikse korting.

  Tarief
Vastgoed Compleet Abonnees €450,-
Overig €550,-*

 

 

 

 

* Bent u nog geen Vastgoed Compleet Abonnee? Wanneer u zich inschrijft voor deze training ontvangt u hier voor het tarief van €550,- direct een Vastgoed Compleet Abonnement bij.

Schrijf u hier in

Overige trainingen

Facebook Marketing (beginners)
Facebook Marketing (gevorderd)
Instagram Marketing
Tech voor woningmakelaars

Heeft u nog vragen over de training 'psychologie achter vastgoedadvisering'? Neem dan contact op met Iris Bouman ([email protected] - 0314 355 854)