Training Sales voor makelaars

De vastgoedmarkt is, zeker nu de markt aantrekt, sterk in ontwikkeling. Hoe onderscheidt u uzelf en uw organisatie? En hoe geeft u uw potentiële klant die toegevoegde waarde die erin resulteert dat deze zaken met u gaat doen? Vastgoed helpt u graag bij deze vraagstukken middels de training sales voor makelaars.

U en uw medewerkers zitten vol ongekend talent. Bent u klaar om deze kwaliteiten om te zetten naar meer rendement voor uw onderneming? Geef uzelf en uw team de juiste tools om het maximale uit zichzelf te halen. De training sales voor makelaars biedt u een ontwikkelingstraject op maat waarmee u uw organisatie en verkopen naar een hoger niveau tilt.

Het doel van deze training is dan ook om uzelf te toetsen. In hoeverre bent u inmiddels ‘onbewust – bekwaam’ ? U wordt op scherp gezet.

Invulling training

  • De training is volledig gericht op het oefenen van praktijksituaties binnen de makelaardij en zorgt ervoor dat u weer het optimale uit elke situatie haalt.
  • Of het nu gaat om courtagedruk, margeverbetering en/of het binnenhalen van nieuwe relaties. Alle onderwerpen komen tijdens deze interactieve dag aan de orde. 

Docent

De training wordt verzorgd door René van Velsen van Kenneth Smit.

René van Velsen
René van Velsen geeft sales trainingen uit naam van Kenneth Smit. Kenneth Smit zorgt als marktleider inmiddels al 30 jaar voor waardevolle ontwikkeling van medewerkers die bedrijfsdoelen helpen realiseren. Dat doen ze met praktijkgerichte commerciële en managementtrainingen die binden en boeien en direct bijdragen aan het bedrijfsresultaat van onze opdrachtgevers.

Programma en data

08.45-09.00 uur: Inloop
09.00-17.00 uur: Training
 

Datum Locatie
24 mei Amsterdam - Zilveren Toren

Investeringskosten

Vastgoed Compleet Abonnees (voorheen jaarabonnees genoemd) profiteren van een fikse korting.

  Tarief
Vastgoed Compleet Abonnees €450,-
Overig €550,-*

 

 

 

 

* Bent u nog geen Vastgoed Compleet Abonnee? Wanneer u zich inschrijft voor deze training ontvangt u hier voor het tarief van €550,- direct een Vastgoed Compleet Abonnement bij.

Schrijf u hier in

Let op! Tot één maand voor aanvang van uw trainingsdag kun u kosteloos annuleren. Tot twee weken voor uw trainingsdag betaalt u 50% van de aangegeven prijs. Wanneer u binnen de laatste twee weken voor uw trainingsdag nog annuleert, wordt het gehele bedrag in rekening gebracht. In uw bevestigingsmail vindt u de precieze data die voor uw trainingsdag gelden.

Heeft u nog vragen over de training Sales voor makelaars? Neem dan contact op met Iris Bouman (iris@vastgoedactueel.nl - 0314 355 854)