Training Tech voor woningmakelaars

Op het gebied van Tech vinden non-stop ontwikkelingen plaats. Zo veel, dat het moeilijk is bij te houden wat er allemaal speelt. Termen zoals Artificial Intelligence, Marketing Automation, Blockchain, Internet of Things en Virtual Reality zijn tegenwoordig orde van de dag. Veel van deze technologische ontwikkelingen kunnen erg interessant zijn binnen de woningmarkt. Maar hoe past u deze technologieën nou toe binnen de makelaardij? De training 'Tech voor woningmakelaars' geeft u hier inzicht in.

Tijdens de training 'Tech voor woningmakelaars' wordt u bijgepraat over alle relevante ontwikkelingen en trends op het gebied van technologie en de wijze waarop deze wordt toegepast. Daarnaast gaat u, samen met collega's, aan de slag om nieuwe toepassingen te bedenken die u met deze nieuwe technologieën kunt toepassen in de praktijk. Met de training geven we u de inspiratie en energie om direct met de vergaarde kennis aan de slag te gaan.

Na afloop van de training

  • Bent u helemaal up-to-date over de trends en ontwikkelingen op het gebied van Tech.
  • Weet u welke rol bepaalde trends en ontwikkelingen binnen uw vakgebied innemen of kunnen vervullen.
  • Weet u welke ontwikkelingen specifiek voor u interessant zijn.
  • Kunt u middels concrete ideeën aan de slag met de door u vergaarde kennis.

Docent

Erwin Blom

De training wordt verzorgd door Tech trendwatcher Erwin Blom. Erwin Blom is auteur van onder andere het boek Handboek Communities; De kracht van sociale netwerken. Daarnaast richtte hij in 2011 Fast Moving Targets op, een contentplatform op het gebied van innovatie, media, technologie en communicatie. Erwin is een veel gevraagde spreker op het gebied van deze onderwerpen, heeft diverse nominaties als 'trendwatcher of the year' op zijn naam staan en staat al jaren in de Top 100 van meest invloedrijke personen in de Media. 

PE punten

  • Deelname levert 4 studie uren op voor leden van de NVM vakgroep Wonen.

 

Programma en data

09.15-09.30 uur: Inloop
09.30-17.00 uur: Training

Datum Locatie
1 november Eindhoven - Gele Kegels
29 november Arnhem - WTC
14 december Amsterdam - Zilveren Toren

Investeringskosten

Vastgoed Compleet Abonnees (voorheen jaarabonnees genoemd) profiteren van een fikse korting.

  Tarief
Vastgoed Compleet Abonnees €450,-
Overig €550,-*

 

 

 

 

* Bent u nog geen Vastgoed Compleet Abonnee? Wanneer u zich inschrijft voor deze training ontvangt u hier voor het tarief van €550,- direct een Vastgoed Compleet Abonnement bij.

Schrijf u hier in

Overige trainingen

Facebook Marketing (beginners)
Facebook Marketing (gevorderd)
Instagram Marketing
Psychologie achter vastgoedadvisering

Heeft u nog vragen over de training 'Tech voor woningmakelaars'? Neem dan contact op met Iris Bouman ([email protected] - 0314 355 854)