REBS

Daarom kies je voor REBS

Als professional wil je voorop blijven lopen. Elke dag weer. Daarom is er REBS, dé nummer 1 opleider voor koplopers. Slimmer, sneller én innovatief.

Onze missie

Samenwerken aan groei, innovatie en werkgeluk voor een mooie toekomst in de vastgoedmarkt en makelaardij. Dát is onze missie. Wij zorgen voor innovatieve opleidingen, trainingen, leading events, bedrijfsacademies, services en communities.

Onze kracht

Bij REBS werken en doceren alleen vakidioten. In 9 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot dé favoriete opleider van de Top 100 Vastgoed & Makelaardij, met méér dan 250 REBS-docenten.

Tevreden klanten staan bij ons centraal. Daarom hebben we de 9+ organisatie ingevoerd: wij blijven je graag verrassen, onszelf verbeteren en gaan nét dat stapje verder. Alles voor een optimale klantbeleving met premium content, topdocenten, maatwerk en service.

Onze Permanente Educatie Service

Met de REBS Permanente Educatie Service helpen wij jou met het slim regelen van je permanente educatie voor het NRVT, RICS, VastgoedCert, VBO, VastgoedPro of KRMT-register.

Geef binnen 1 minuut online je educatiebehoefte, je gewenste opleiding en startperiode aan ons door. Dan krijg je van ons binnen 1 werkdag een educatieplan op maat in je mailbox. Volledig gebaseerd op jouw educatiebehoefte en wensen. Dus bespaar tijd en laat REBS jouw permanente educatie slim regelen. Al 650 bedrijven gingen je voor.

Vraag nu gratis en vrijblijvend aan

Wij denken graag met je mee

Bekijk onze website: www.rebs.nl
Bel ons: 035 – 2400 252
Volg ons op LinkedIn

Zien we jou bij één van onze opleidingen en events?

Wonen 

Alles-in-1 pakket Wonen: NRVT en VastgoedCert

Volg je pakket online, klassikaal of blended

Bekijk hier alle pakketten


Bedrijfsmatig Vastgoed
 

Alles-in-1 pakket Bedrijfsmatig Vastgoed: NRVT en VastgoedCert

Volg je pakket online of klassikaal

Bekijk hier alle pakketten

 

Wonen & Bedrijfsmatig Vastgoed 

Alles-in-1 pakket Wonen & Bedrijfsmatig Vastgoed: NRVT en VastgoedCert

Volg je pakket online, klassikaal of blended

Bekijk hier alle pakketten

 

WOZ

WOZ: Actualiteitendag NRVT 2021

Volg je pakket online of klassikaal

Bekijk hier alle pakketten


Events
 

Makelmania

Samen met koplopers in de makelaardij kom je naar Makelmania op 11 november. Makelmania heeft méér dan 20 vooraanstaande sprekers, leertracks met workshops, een Expertmeetings Zone met de slimste oplossingen voor jou als specialist, én is de host van de uitreiking van de Nationale Makelaar Awards. Met Makelmania ben je verzekerd van de juiste ontwikkelingen, inzichten en best practices in marketing, ondernemen, klantbeleving, innovatie, leiderschap, duurzaamheid en sales.

De ticketverkoop start op 1 juni via: www.makelmania.nl

Nationale Makelaar Awards

De Nationale Makelaar Awards zijn dé onafhankelijke prijzen voor de beste bedrijven in de makelaardij. Doel van de Nationale Makelaar Awards is het stimuleren van innovatie en waardevolle klantrelaties in de makelaardij. De Nationale Makelaar Awards is een initiatief van REBS en worden jaarlijks uitgereikt op Makelmania. De Nationale Makelaar Awards heeft awards in 5 categorieën, namelijk: Beste Grown-up, Beste Start-up, Beste Service, Beste Marketing en Beste Innovatie.

Doe mee voor 10 september via: www.nationalemakelaarawards.nl