Trainingen

Vastgoed is naast het makelaarsvakblad en de nieuwssite Vastgoedactueel.nl ook organisator van diverse trainingen die tot doel hebben de makelaar beter te maken in zijn vak en de woningmakelaardij te stimuleren. Zie hieronder welke trainingen voor 2018 op de planning staan.

Training Facebook en Instagram contentstrategie

Bent u werkzaam binnen de woningmakelaardij en wilt u starten met social media of uw huidige activiteiten naar een hoger plan tillen? Dan is dit de training voor u! Tijdens de training Facebook en Instagram contentstrategie maakt u kennis met alle social media trends die er toe doen en leert u wat Facebook en Instagram concreet voor u als makelaar kunnen betekenen. Ook leert u hoe u low-budget en snel visueel aantrekkelijke social media content produceert. 
U kunt zich niet meer voor deze training inschrijven.

Training effectief adverteren op Facebook en Instagram - 25 september 

Instagram en Facebook domineren het social media landschap in Nederland. Steeds meer Nederlanders vinden een woning (en makelaar) via Facebook. Benieuwd hoe u kunt starten met adverteren op Facebook of uw huidige campagnes kunt verbeteren? Dan bent u bij de training effectief adverteren op Facebook en Instagram aan het juiste adres. Tijdens deze training leert u namelijk hoe u binnen de woningmakelaardij zelf effectief adverteert op Facebook en Instagram. 
U kunt zich niet meer voor deze training inschrijven.

AVG-proof marketing woningmakelaardij

Tijdens deze praktische training te Leusden (georganiseerd door Vastgoed en Beeckestijn Business School) leert u de belangrijkste ins en outs van de nieuwe Privacywetgeving toepassen op uw on- en offline marketing. U leert dus niet alleen wat de nieuwe wet inhoudt, maar ook de impact van de wet op uw marketingactiviteiten, dataverrijking en -opslag en social media campagnes. Zo bent u in staat om aansprakelijkheid en sancties te voorkomen en de reputatie van uw organisatie optimaal te beschermen. Na afronding van de training heeft u een plan van aanpak waarmee u aan de slag kunt!
U kunt zich niet meer voor deze training inschrijven.

Op de korte termijn wordt het aanbod in 2018 uitgebreid. Houd onze website in de gaten voor meer informatie.