Trainingen

Vastgoed is naast het makelaarsvakblad en de nieuwssite Vastgoedactueel.nl ook organisator van diverse trainingen die tot doel hebben de makelaar beter te maken in zijn vak en de woningmakelaardij te stimuleren. Zie hieronder welke trainingen voor 2017 op de planning staan.

FACEBOOK MARKETING VOOR MAKELAARS

Tijdens de training Facebook Marketing worden alle aspecten en bouwstenen van een succesvolle Facebook-strategie behandeld. Na afloop bent u volledig op de hoogte van alle zakelijke mogelijkheden en kunt u Facebook direct effectiever inzetten voor uw organisatie. De training wordt specifiek afgestemd op makelaars. Deze trainingen hebben reeds plaatsgevonden. Op het moment kunt u zich niet meer inschrijven. Houd de website in de gaten voor nieuwe data.

SALES VOOR MAKELAARS

U en uw medewerkers zitten vol ongekend talent. Bent u klaar om deze kwaliteiten om te zetten naar meer rendement voor uw onderneming? Geef uzelf en uw team de juiste tools om het maximale uit zichzelf te halen. De training sales voor makelaars biedt u een ontwikkelingstraject op maat waarmee u uw organisatie en verkopen naar een hoger niveau tilt. Deze training heeft reeds plaatsgevonden. Op het moment kunt u zich niet meer inschrijven. Houd de website in de gaten voor nieuwe data.