Vastgoed Events

Vastgoed is naast het makelaarsvakblad en de nieuwssite Vastgoedactueel.nl ook (mede)organisator van diverse events die tot doel hebben de makelaar beter te maken in zijn vak en de woningmakelaardij te stimuleren. Zo organiseert Vastgoed dit jaar voor de vijfde keer de Woningmakelaar van het Jaar verkiezing en worden wederom enkele workshops georganiseerd.

Woningmakelaar van het Jaar

Voor het vijfde jaar op rij organiseert Vastgoed de Woningmakelaar van het Jaar verkiezing. Doel van de awards is om succesvolle en innovatieve concepten in de makelaardij een podium te geven ter inspiratie van alle Nederlandse woningmakelaars. 

De awards worden uitgereikt diverse categorieën, zoals de beste aankoopmakelaar, verkoopmakelaar, verhuurmakelaar, nieuwbouwmakelaar en marketingcase. Meer informatie over de Woningmakelaar van het Jaar vindt u hier.

Trainingen voor Makelaars

Vastgoed is naast het makelaarsvakblad en de nieuwssite Vastgoedactueel.nl ook organisator van diverse trainingen die tot doel hebben de makelaar beter te maken in zijn vak en de woningmakelaardij te stimuleren. Bekijk hier welke trainingen voor 2017 op de planning staan.