Derde editie Take Away's Real Estate Connect 2017

Boris Geheniau en Frans Kofflard bespreken hun take-away's van de derde dag Real Estate Connect in NY. Facebook investeert 2 miljard in de Oculus Rift: virtual reality en 3D zijn in de VS definitief gevestigd als sleutelinvestering voor woningmakelaars.

Investeer alvast klein

De techniek is en wordt daar snel verder ontwikkeld dus Nederlandse makelaars kunnen wellicht het beste alvast wat kleine investeringen doen om er een gevoel bij te krigen en ervaring mee op te doen voor het grote werk dat onherroepelijk binnenkort komen gaat.

Buurtbeleving

Sec informatie over de woning gaat het afleggen van de woonbeleving: hoe voelt het om op die plek te wonen? In die buurt, in dat huis? Beantwoord die vragen zo goed mogelijk met digitale hulpmiddelen en je bent relevant voor je klant. Combineer investeringen in VR en 3D dus ook vooral met de beleving van de buurt: de scholen, de restaurantjes, de mensen, de straten. Laat deze belangrijke elementen ook zien met media die geschikt zijn om beleving over te brengen: video, VR en 3D.  Dan wordt je als makelaar echt de local hero zoals makelaars in de VS zich nu ook ontwikkelen.

'Be relentlessly helpfull'

Tenslotte een les in ondernemings- en salesmentaliteit: met goed teamwork en door het denken in doelen en niet in beperkingen, kan je met bovenstaande handvatten zo meedogenloos servicegericht zijn, dat geen potentiele klant meer om je heen kan.   

Geef uw commentaar