Aankoopmakelaar Award

Dit jaar wordt de Aankoopmakelaar Award niet alleen op nationaal niveau maar ook per provincie uitgereikt. Wie er met de awards vandoor gaan, wordt bepaald door de huizenkopers.

Klanten kunnen vanaf 21 augustus hun stem uitbrengen op de aankoopmakelaar die hen bijstond bij de koop van hun leven. Zij beoordelen hun makelaar op de website woningmakelaarvanhetjaar.nl onder andere op kwaliteit, betrouwbaarheid, deskundigheid, serviceniveau en klantvriendelijkheid. Nieuw is dat klanten hun stem per email moeten bevestigen. Pas dan is de stem geldig.

Account aanmaken

Pas als u uw account heeft geactiveerd, dingt u mee naar de award. Bij het aanmaken van uw profiel vinkt u de checkbox 'Aankoop' aan. Deelnemen aan meerdere awards is mogelijk.  

Weging van de stemmen

Alle publieksstemmen worden vertaald naar een aantal punten. Onder andere de hoogte van het gemiddelde beoordelingscijfer en de moeite die de klant neemt om te stemmen worden meegewogen in de totale score. Het aantal stemmen is níet doorslaggevend.

Provinciaal en Nationaal

Per provincie maken er 3 genomineerden kans op de award. De winnaars van de provinciale awards zijn automatisch de genomineerden voor de Nationale Aankoopmakelaar Award.

Deelnemen