Categorieën en criteria

Verkoopmakelaar Award

Welk kantoor is de meest gewaardeerde verkoopmakelaar van zijn provincie? En welke van heel Nederland? Het is de klant die bepaalt. Via de speciale site kunnen klanten hun stem uitbrengen op de verkoopmakelaar die hen zo goed heeft geholpen. Zij beoordelen hun makelaar op kwaliteit, betrouwbaarheid, deskundigheid, serviceniveau en klantvriendelijkheid. Per provincie maken er 5 genomineerden kans op de award.  De winnaars van de provinciale awards, zijn automatisch de genomineerden voor de nationale Verkoopaward.
Meer informatie

Aankoopmakelaar Award

De waarde van de aankoopmakelaar neemt toe naarmate de woningmarkt krapper wordt. Die situatie verschilt erg per provincie. Vandaar dat de Aankoopmakelaar Award vanaf dit jaar niet alleen op nationaal niveau maar ook per provincie wordt uitgereikt. Wie er met de provinciale awards vandoor gaan, wordt bepaald door de huizenkopers. Via de speciale site kunnen klanten hun stem uitbrengen op aankoopmakelaar die hen bijstond bij de koop van hun leven. Zij beoordelen hun makelaar op kwaliteit, betrouwbaarheid, deskundigheid, serviceniveau en klantvriendelijkheid. Per provincie maken er 3 genomineerden kans op de award. De winnaars van de provinciale awards zijn automatisch de genomineerden voor de Nationale Aankoopmakelaar Award.
Meer informatie 

Verhuurmakelaar Award

Vastgoed reikt ook dit jaar weer de Verhuurmakelaar Award uit. Welke verhuurmakelaar begrijpt de markt, zijn opdrachtgevers en zijn huurders als geen ander? Via de speciale site kunnen zowel opdrachtgevers als huurders stemmen op de in hun ogen beste verhuurmakelaar. Zij beoordelen hun makelaar op kwaliteit, betrouwbaarheid, deskundigheid, serviceniveau en klantvriendelijkheid.
Meer informatie

Nieuwbouwmakelaar Award

In samenwerking met de desbetreffende verenigingen wordt door de Nederlandse projectontwikkelaars en bouwers een short-list gevormd van de tien genomineerden voor de Nieuwbouwmakelaar Award. De kopers bepalen wie van de genomineerden er uiteindelijk met de award naar huis gaat. Zij kunnen op de speciale site stemmen op de nieuwbouwmakelaar die hen zo goed wist te adviseren en ondersteunen bij de koop van hun nieuwbouwwoning. De nieuwbouwmakelaar zal ijzersterk moeten zijn in zijn dubbelrol richting opdrachtgevers én richting nieuwbouwkopers.
Meer informatie

Online Makelaar Award

Online makelaars zijn niet meer weg te denken. Zoals het hoort, bepaalt de klant welke makelaar de Online Makelaar Award in ontvangst mag nemen. Zowel aankoop-, verhuur- als verkoopmakelaars kunnen zich voor deze online categorie aanmelden. Makelaars behoren tot de online categorie, wanneer hun bedrijfsstrategie, marketingcommunicatie en dienstverlening hoofdzakelijk is gestoeld op online dienstverlening en communicatie. Wanneer u meedoet als online makelaar, bent u uitgesloten van deelname aan de overige publiekscategorieën.
Meer informatie

Marketing Award

Marketing beslaat tegenwoordig een heel groot gedeelte van het vak. Deze award is de enige die wordt beoordeeld door een vakjury, voorgezeten door marketingspecialist Hans Molenaar. Makelaars die recent een weldoordachte, goed gedocumenteerde en effectieve marketingcampagne voerden, dienen een case in. Aan de hand van de ingediende cases selecteert de jury vijf genomineerden die live zullen pitchen tijdens het evenement. De Marketing Award wordt uitgereikt aan het makelaarskantoor dat zowel met de case als met de pitch, de jury weet te overtuigen en de bezoekers weet te inspireren.
Meer informatie