Nieuwbouwmakelaar Award

Staat u straks op de shortlist van tien nieuwbouwspecialisten die door Nederlandse projectontwikkelaars en bouwers wordt samengesteld? Alleen dan maakt u kans op de Nieuwbouwmakelaar Award. Uiteindelijk zijn het de kopers die met hun stem de winnaar bepalen.

In samenwerking met de NEPROM, NVB, EyeMove, Niki en LNP wordt door de Nederlandse projectontwikkelaars en bouwers een shortlist gevormd van de tien genomineerden voor de Nieuwbouwmakelaar Award. Uw kantoor kon t/m 31 juli worden aangedragen door projectontwikkelaars en bouwers. 

Vastgoed maakt de genomineerden eerder bekend dan bij de andere publieksprijzen, aangezien zij dan pas kunnen beginnen met het werven van stemmen. De kopers bepalen uiteindelijk vanaf 21 augustus wie van de genomineerden met de Nieuwbouwmakelaar Award naar huis gaat. Op de speciale site vullen zij een kort vragenformulier in en beoordelen zij onder meer kwaliteit, betrouwbaarheid, deskundigheid, serviceniveau en klantvriendelijkheid. De winnaar zal ijzersterk moeten zijn in zijn dubbelrol richting opdrachtgevers én richting nieuwbouwkopers. De genomineerden voor deze categorie vindt u hier.

Account aanmaken

Pas als u uw account heeft geactiveerd, dingt u mee naar de award. De organisatie neemt contact met u op wanneer u op de shortlist staat, zodat u met zekerheid een account aanmaakt. Bij het aanmaken van uw profiel vinkt u de checkbox 'Nieuwbouw' aan. Uiteraard kunt u al eerder een account aanmaken, of wellicht heeft u dat al in een voorgaand jaar gedaan, vergeet dan niet deze voor dit jaar weer te activeren via vastgoedactueel.nl/wmvhj/deelnemen. U bent pas zeker van deelname in deze categorie wanneer de organisatie uw account heeft geactiveerd. Deelnemen aan meerdere awards is mogelijk.

Weging van de stemmen

Alle publieksstemmen worden vertaald naar een aantal punten. Onder andere de hoogte van het gemiddelde beoordelingscijfer en de moeite die de klant neemt om te stemmen worden meegewogen in de totale score. Het aantal stemmen is níet doorslaggevend. Deze award wordt enkel op nationaal niveau uitgereikt.