Nieuwbouwmakelaar Award

Staat u straks op de shortlist van tien nieuwbouwspecialisten die door Nederlandse projectontwikkelaars en bouwers wordt samengesteld? Alleen dan maakt u kans op de Nieuwbouwmakelaar Award. Uiteindelijk zijn het de kopers die met hun stem de winnaar bepalen.

In samenwerking met de NEPROM, NVB, EyeMove, Niki en LNP wordt door de Nederlandse projectontwikkelaars en bouwers een shortlist gevormd van de tien genomineerden voor de Nieuwbouwmakelaar Award. Wij zullen in onze media aandacht besteden wanneer wij uw opdrachtgevers mobiliseren om hun voorkeur kenbaar te maken. Vraag uw opdrachtgevers op dat moment zeker om mee te doen.

Vastgoed zal de genomineerden eerder dan bij de andere publieksprijzen bekend maken, aangezien zij dan pas kunnen beginnen met het werven van stemmen. De kopers bepalen uiteindelijk wie van de genomineerden met de Nieuwbouwmakelaar Award naar huis gaat. Op de speciale site vullen zij een kort vragenformulier in en beoordelen zij onder meer kwaliteit, betrouwbaarheid, deskundigheid, serviceniveau en klantvriendelijkheid. De winnaar zal ijzersterk moeten zijn in zijn dubbelrol richting opdrachtgevers én richting nieuwbouwkopers.

Account aanmaken

Pas als u uw account heeft geactiveerd, dingt u mee naar de award. De organisatie zal contact met u opnemen wanneer u op de short-list staat, zodat u met zekerheid een account aanmaakt. Bij het aanmaken van uw profiel vinkt u de checkbox 'Nieuwbouw' aan. Uiteraard kunt u al eerder een account aanmaken, of wellicht heeft u dat al in een voorgaand jaar gedaan, vergeet dan niet deze voor dit jaar weer te activeren. In dit geval kunt u al wel stemmen werven. U bent echter pas zeker van deelname in deze categorie wanneer u dit van de organisatie hebt vernomen. Deelnemen aan meerdere awards is mogelijk. 

Weging van de stemmen

Alle publieksstemmen worden vertaald naar een aantal punten. Onder andere de hoogte van het gemiddelde beoordelingscijfer en de moeite die de klant neemt om te stemmen worden  meegewogen in de totale score. Het aantal stemmen is níet per se doorslaggevend. Deze award wordt enkel op nationaal niveau uitgereikt. 

Deelnemen