Partners 2017

Dit jaar heeft de Woningmakelaar van het Jaar een nieuwe hoofdpartner, namelijk MakelWeb. MakelWeb is een vereniging met als doelstelling een verzamelwebsite voor makelaars te ontwikkelen en te beheren. MakelWeb positioneert zich als vereniging boven alle makelaars, brancheverenigingen en alle andere platformen.

 

Wederom is EyeMove partner van de Nieuwbouwmakelaar Award. EyeMove is een merk van CubicEyes. EyeMove is een SaaS ontwikkelaar die actief is binnen de vastgoedsector. Haar mensen ontwikkelen en onderhouden een groot aantal tools die samenwerken om een web-based interface te leveren.

 

Wederom is Pararius partner van de Verhuurmakelaar Award.  Pararius is de grootste onafhankelijke website voor vraag en aanbod van huurwoningen in Nederland. Pararius brengt huurders en verhuurders bij elkaar. Makelaars, beheerders, ontwikkelaars en woningcorporaties door heel Nederland publiceren hun huuraanbod op Pararius. 

 

Wederom is Realax partner van de Online Makelaar Award. Realax is een mediaproductiebedrijf voor woningpresentatie. De ervaren vastgoedfotografen maken fotopresentaties, 360 gradentours en video's van panden. Gezamenlijk met haar plattegronden in 2D of 3D zorgen de producten van Realax voor een presentatie met hoge relevantie op funda.