Uitreiking

De Woningmakelaar van het Jaar groeit. Niet alleen de bekendheid, maar ook de apotheose van de spannende verkiezing wordt met het jaar grootser en met meer aanwezigen gevierd. Daarom betrekken we voor de uitreiking van de WMvhJ2017 een nieuw monumentaal pand: de Veerensmederij.

Reserveer de avond van donderdag 9 november 2017 in uw agenda. Van de inloop om 19.30 uur tot het einde van het feest om 23.30 uur is deze jubileumavond gevuld met netwerkmogelijkheden, inspirerende pitches door collegamakelaars, kritische vragen van een vakjury, humor, spannende onthullingsmomenten en een ontladend feest.

Monumentale locatie

De uitreiking wordt dit jaar gehouden in De Veerensmederij in Amersfoort. Dit prachtige industriele pand bevindt zich op hetzelfde terrein als het Oude Magazijn waar vorig jaar de uitreiking werd gehouden: de Wagenwerkplaats, een monumentaal spoorcomplex in Amersfoort. In 2000 verloor de Wagenwerkplaats haar spoorfunctie. Na enkele jaren leegstand is het terrein nu weer in gebruik. Er is een combinatie te vinden van bedrijvigheid, kunst, historie, cultuur en horeca. De Veerensmederij - geopend in 1908 – was de werkplaats van de Hollandse IJzeren Spoorwegmaatschappij. Hier werden destijds de veren voor de onderstellen van de treinwagons gesmeed. De hoge schoorstenen op het pand verwijzen nog naar de smidsvuren die langs de gevels stonden opgesteld. Inmiddels heeft dit Rijksmonument een grondige renovatie ondergaan. Alle karakteristieke onderdelen van de smederij zijn weer in ere hersteld. Het fraaie metselwerk met hoge gietijzeren vensters, de bijzondere ijzeren dakspantconstructie, de unieke schoorstenen en de originele opbouw met houten ventilatieluiken pronken weer als in het begin van de vorige eeuw.

Bestel uw tickets

Bent u een vooruitstrevende makelaar die deel wil uitmaken van dit inspirerende event? Zorg dan dat u op tijd uw tickets bestelt. De kaartverkoop is al gestart en loopt tot en met 8 november. Er is een beperkt aantal plaatsen en vorig jaar
was dit event uitverkocht, dus wees er op tijd bij!

Bekijk hier de ticketinformatie