Verkoopmakelaar Award

Welk kantoor is de meest gewaardeerde verkoopmakelaar van zijn provincie? En welke van heel Nederland? Het is de klant die bepaalt.

Via de speciale site kunnen klanten hun stem uitbrengen op die verkoopmakelaar die hen zo kundig en vriendelijk heeft geholpen. Middels een kort vragenformulier beoordelen klanten hun makelaar op verschillende criteria. Nieuw is dat klanten hun stem per email moeten bevestigen. Pas dan is de stem geldig.

Account aanmaken

Pas als u uw account heeft geactiveerd, dingt u mee naar de award. Bij het aanmaken van uw profiel vinkt u de checkbox 'Verkoop' aan. Deelnemen aan meerdere awards is mogelijk. 

Weging van de stemmen

Alle publieksstemmen worden vertaald naar een aantal punten. Onder andere de hoogte van het gemiddelde beoordelingscijfer en de moeite die de klant neemt om te stemmen worden  meegewogen in de totale score. Het aantal stemmen is níet per se doorslaggevend.

Provinciaal en Nationaal

Per provincie maken er 5 genomineerden kans op de award.  De winnaars van de provinciale awards, zijn automatisch de genomineerden voor de Nationale Verkoopaward. 

Deelnemen