Woningmakelaar van het Jaar 2016

Voor het vijfde jaar op rij organiseert Vastgoed de Woningmakelaar van het Jaar. Doel van deze uitreiking is om succesvolle en innovatieve concepten in de makelaardij een podium te geven ter inspiratie van alle Nederlandse woningmakelaars.

2016 is een jubileumjaar voor de Woningmakelaar van het Jaar. Reden om het nét iets anders te doen: Een vakjury benoemt in slechts één jurycategorie de woningmakelaar die volgens haar boegbeeld is van het vakgebied. Daarnaast worden in vijf categorieën publieksprijzen uitgereikt.

Anders dan anders

Voor het eerst wordt dit jaar één juryprijs uitgereikt; dé Woningmakelaar van het Jaar jury award. De jury beoordeelt de deelnemende woningmakelaars op hun visie op het vakgebied en hoe zij die in de praktijk vertalen naar hun eigen onderneming. Kort of lang actief, gespecialiseerd of niet. Het gaat erom dat u helder voor ogen heeft wie u wilt zijn, wat u wilt bereiken en hoe u daar denkt te komen. Bij wie sluiten doelstelling en strategie het beste op elkaar aan, bij wie komt de ervaring van de consument overeen met de ambities van de makelaar en wie heeft duidelijk bestaansrecht in deze uitdagende en dynamische tijd? Dat is dé Woningmakelaar van het Jaar 2016.

Succes repeats itself

Succesnummer van 2015: live pitches. Ook dit jaar weer onderdeel van het geheel! Één persoon van het in de jurycategorie genomineerde makelaarskantoor, presenteert tijdens de uitreiking ten overstaan van de vakjury en de zaal in exact twee minuten de ingediende case. Wie weet de jury te overtuigen?

Vijf publieksprijzen

Woningmakelaars die gaan voor een klantwaarde award, kunnen van 1 juni t/m 31 oktober 2016 klanten op hen laten stemmen via www.woningmakelaarvanhetjaar.nl. Het aantal stemmen, de hoogte van waarderingscijfers en de moeite die een klant neemt om zijn stem uit te brengen, bepalen de winnaars van deze publieksprijzen. De prijzen worden uitgereikt in de categorieën Verkoop, Aankoop, Verhuur, Nieuwbouw en Online. Alleen in de categorie Verkoop wordt ook de beste makelaar per provincie verkozen. Voor Nieuwbouw geldt dat de makelaar benoemingen van opdrachtgevers en klantenstemmen moet verzamelen.

Aanmelden

Aanmelden voor de Woningmakelaar van het Jaar 2016 kan via woningmakelaarvanhetjaar.nl. De inschrijving voor de Jury Award is inmiddels gesloten.

Datum 

Strijdt u om een van de prijzen, of wordt u graag geïnspireerd door vooraanstaande vakgenoten? Reserveer dan de avond van donderdag 24 november 2016 in je agenda. Van 19.30 uur tot 23.15 uur is deze jubileumavond gevuld met netwerkmogelijkheden, inspirerende pitches door collega makelaars, kritische vragen van een vakjury, humor, spannende onthullingsmomenten en een ontladend feest. Omdat de verkiezing vijf jaar bestaat, pakken we het dit jaar nog feestelijker aan!

Locatie

De uitreiking wordt dit jaar gehouden in Het Oude Magazijn in Amersfoort. Meer informatie over de locatie vind je hier.

Tickets

Ben jij een vooruitstrevende makelaar die getuige moet zijn van dit inspirerende event? Zorg dan dat je op tijd tickets in huis hebt. De kaartverkoop loopt van 19 oktober tot 16 november. Abonnees betalen €99,- voor iedere eerste kaart. Elke extra kaart heeft een aangepaste prijs. Kijk voor het ticketoverzicht op woningmakelaarvanhetjaar.nl/tickets. Genomineerden krijgen een tickets gratis. 

Tot ziens op 24 november.